Now Reading:
Pitate se kakav stan možete unajmiti za 350 eura u Varaždinu? Ako ne marite za stari namještaj, možete dobiti svašta
Full Article 2 minutes read

Pitate se kakav stan možete unajmiti za 350 eura u Varaždinu? Ako ne marite za stari namještaj, možete dobiti svašta

Uskoro počinje nova akademska godina što znači da su mnogi studenti, koji svoje fakultetsko obrazovanje žele nastaviti u Varaždinu, primorani tražiti smještaj.

Prema privremenim rezultatima koje je objavio Studentski centar u Varaždinu, 811 studenata dobilo je pravo na smještaj u varaždinske domove. Nažalost, čak njih 500 prijavljenih ostalo je “ispod crte”, što znači da će većina njih stan tražiti u privatnom najmu.

S obzirom na vrtoglavi rast cijena stanova na području cijele Hrvatske, mi smo po oglasima istražili kakvo je stanje sa unajmljivanjem stanova u Varaždinu. Fokusirali smo se na stanove čiji najam ne prelazi 350 eura. Ukoliko ne marite previše za godinu proizvodnju namještaja u većini stanova, možete dobiti zbilja svašta.

Za tu cijenu, raspon kvadrata stana kreće se između 35 i 55 kvadrata, a oni su garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi.

Tu i tamo se pronađe stan za 200 eura, no oni se brzo iznajme. Dapače, ima i stanova koji su nanovo renovirani i iznajmljuju se po normalnijim cijenama. Tako smo recimo pronašli dvosobni stan za 350 eura, koji ima 55 kvadrata i renoviran je ove godine. Za 350 eura mogu se pronaći i simpatični, novo uređeni, manji stanovi no oni su vrlo rijetki.

Nažalost, još uvijek postoji veliki broj stanova sa namještajem “iz Juge”, sa vidljivo potrganim namještajem i vratima, koji se iznajmljuju za velike novce. Stoga, ako želite nešto novije i bar novije uređeno, morati ćete posegnuti nešto dublje u džepove ili pak stalno pratiti oglase i imati sreće kod unajmljivanja.

foto – Njuškalo oglasi

n.p.bajz/sjever.hr

24.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.