Now Reading:
Varaždinska atletičarka Jana Koščak potpisala sponzorski ugovor sa Vindijom
Full Article 3 minutes read

Varaždinska atletičarka Jana Koščak potpisala sponzorski ugovor sa Vindijom

Jedno od trenutno najperspektivnijih mladih imena u hrvatskom sportu i atletici, sedamnaestogodišnja atletičarka iz Varaždina, Jana Koščak, od sada će na putu prema novim rekordima imati podršku jedne od najvećih domaćih prehrambenih kompanija, Grupe Vindija.

Njihova suradnja predstavljena je u utorak na Špancirfestu, na već tradicionalnom Vindilandu kod Starog grada. Kako je istaknuo predsjednik Uprave Vindije, Nenad Klepač, Jana ima jako impresivne sportske rezultate i veliku budućnost.

– Osobno sam duboko uvjeren da osim njezinog iznimnog talenta, tu postoji jedan izuzetan rad koji, putem ovakve suradnje, mi želimo pokazati da cijenimo. Osim što je Jana jedna prekrasna osoba, ona je i izvrsna učenica tako da je to jedan paket koji je izniman i nama je izuzetno drago da ga možemo podržati ovim sponzorskim ugovorom – rekao je Klepač, te dodao kako Vindija u svojoj poslovnoj filozofiji ima opredjeljenje prema zdravome životu, a sport sigurno je simbol zdravog života.

Koliko joj znači ova podrška, istaknula je Jana Koščak.
Nema ljepše stvari nego kad me prepozna netko iz moje sredine, iz Varaždina. Imam još sponzora, ali kad je netko naš onda je to druga priča. Nadam se da ćemo stvoriti još jednu lijepu priču i da ću uz Vindiju postizati još bolje rezultate i biti dobra slika Varaždina i Vindije – rekla je Koščak, pri čemu se odmah osvrnula i na jako uspješnu sezonu ali i trenutnu ozljedu.

– Na kraju mi se na Europskom prvenstvu dogodila ozljeda, ruptura tetive i to nakon discipline bacanja kugle. Nije bilo očekivano, ali dogodilo se i to je dio sporta. Trenutno se oporavljam, a trebala sam nastupiti na Svjetskom seniorskom prvenstvu u disciplini skok u vis. Slijedi priprema se za sljedeću sezonu, za Olimpijske igre, Svjetsko prvenstvo, a treninzima se vraćam za dva, do tri tjedna – 

Što se tiče kvalifikacija za Olimpijadu sljedeće godine, Jana je naglasila da su one već krenule.
– Kvalifikacije za Olimpijske igre krenule su u sedmom mjesecu ove godine, no meni se priznaju rezultati u višeboju iz petog mjeseca, gdje sam nastupila na jakom natjecanju u višeboju u Austriji. Tamo sam napravila stvarno dobar rezultat i još jedan takav bi mi bio dovoljan za nastup na Olimpijskim igrama. U to brojimo i moje rezultate iz dvorane u petoboju i to bi definitivno trebalo biti dovoljno za kvalificiranje za Pariz – zaključila je Koščak.

n.p.bajz/sjever.hr

22.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.