Now Reading:
GRAD ZAGREB: Od srijede kreće izrada pokaza za učenike i studente
Full Article 2 minutes read

GRAD ZAGREB: Od srijede kreće izrada pokaza za učenike i studente

Zagrebački električni tramvaj, od srijede, 23. kolovoza, započinje s procedurom izrade Pretplatnih karata za učenike i studente za školsku i akademsku 2023./2024 godinu.

Također, započinje i produljenje statusa postojećih učeničkih i studentskih Pretplatnih karata.

Novi korisnici koji do sada nisu izrađivali Pretplatnu kartu, trebaju ovjeriti Zahtjev s jednom fotografijom u obrazovnoj instituciji te se uputiti na bilo koje prodajno mjesto.

Na raspolaganju su dvije mogućnosti, odnosno može se zatražiti izrada fizičke pretplatne karte ili formiranje virtualne pretplatne karte u aplikaciji MojZET. Cijena izrade pretplatne karte iznosi 3,98 € i traje nekoliko dana, a druga mogućnost je formiranje virtualne pretplatne karte u mobilnoj aplikaciji Moj ZET i pri tome se ne naplaćuje naknada za izradu. Nakon predaje Zahtjeva na prodajnom mjestu, formirat će se korisnički profil, koji će potom korisnici spojiti s preuzetom aplikacijom i dalje obavljati kupnju mjesečnih ili godišnjih kupona.

Postojeći korisnici, odnosno učenici i studenti koji su protekle godine koristili Pretplatnu kartu i kupovali odgovarajuće kupone, mogu produljiti statuse na svojim fizičkim kartama i bez ovjere Zahtjeva u obrazovnoj instituciji i to na prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima ugovornih partnera.

Produljenje statusa mogu u svega nekoliko koraka obaviti i mobilnom aplikacijom.

Input your search keywords and press Enter.