Now Reading:
ŠOK U VELIKOJ GORICI: Djevojka s prozora bacila svog psa
Full Article 2 minutes read

ŠOK U VELIKOJ GORICI: Djevojka s prozora bacila svog psa

Djevojka iz Velike Gorice, u srijedu navečer bacila je s prozora svojeg psa, piše jutarnji.hr .

Nesretni ljubimac, štene američkog stafordskog terijera, pao je s visine od 7.5 metara na parkirališno mjesto i ostao nepomičan. Na mjesto događaja stigla je i policija i privela vlasnicu. Ljubimac je odveden veterinaru i u tom je trenutku bio živ, a uspješno je prebrodio i noć.

Što se dogodilo prije tog nehumanog čina, nije poznato. No, jedan njen susjed rekao im je kako je djevojka problematična te da je i prije s njom bilo problema.

– Ona doma ima četiri psa. Od toga su tri staforda, koji su po pravilniku opasni psi i ne može ih imati svatko. Posebno ne osoba koja ima psihičkih problema, a ona ih ima. Već je bacila mačku kroz prozor, koja je preživjela, a znala je pse pustiti da se istrče u blizini parka za djecu. Nemojte misliti da mi sve to samo gledamo – zvali smo i policiju i veterinarsku inspekciju, prijavljivali smo Centru za socijalnu skrb. Svi su oni dolazili i nitko nije ništa napravio – kaže njen susjed.

Iz PU Zagrebačke su potvrdili da su u srijedu navečer bili u Velikoj Gorici zbog dojave o psu koji je pao iz stana.

– Policijski službenici obavili su očevid na mjestu događaja. Također, na mjesto događaja pozvan je dežurni veterinar Veterinarske stanice Velika Gorica koji je preuzeo psa radi pružanja liječničke pomoći.

Ženska osoba koja se dovodi u svezu s počinjenjem kaznenog djela „Ubijanje ili mučenje životinja“ privedena je u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, te će protiv nje policijski službenici podnijeti kaznenu prijavu.

Foto: Ilustracija

sjever.hr/jutarnji.hr 17.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.