Now Reading:
Trostruki ubojica bio u vezi s policajkom? Otac odbio preuzeti njegovo tijelo: Ne zanima me to go*no!
Full Article 2 minutes read

Trostruki ubojica bio u vezi s policajkom? Otac odbio preuzeti njegovo tijelo: Ne zanima me to go*no!

Traje istraga o postupanju institucija u vezi s prijavom za nasilje u obitelji u slučaju Nizame Hećimović koju je prije četiri dana ubio Nermin Sulejmanović i sve prenosio uživo na Instagramu. Sulejmanović je, podsjeća Index, ubio tri osobe, tri je ranio i onda počinio samoubojstvo.

Utvrđuje se tko je od pripadnika MUP-a TK javio Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama Hećimović, koja se krila kod tete, i kakva je uloga Dženane Selimović, policijske službenice PU Gradačac, u cijeloj priči.

Za Avaz je neslužbeno potvrđeno da je trostruki ubojica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi s policajkom Selimović, za koju se sumnja na to da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gdje se krije Nizama s kćeri. Policija i Tužiteljstvo istražuju još jednog policijskog službenika koji je imao kontakte sa Sulejmanovićem.

Obitelj ne želi preuzeti tijelo ubojice

Kako pišu mediji u BiH, nitko ne želi preuzeti tijelo ubojice, pa čak ni obitelj, tako da nije poznato kada će biti pokopan. Poznanici oca ubojice su za Dnevni avaz rekli da je kazao: “Ne zanima me to govno.”

Zbog ubojstva, prosvjedovalo se diljem BiH – osim u Gradačcu, prosvjedi su organizirani u Sarajevu, Zenici, Mostaru, Tuzli, Goraždu i još nekim gradovima, a Index piše da se istražuje i postupanje sutkinje.
sjever.hr/u+index.hr
15.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.