Now Reading:
Hrvatski glumac Rene Bitorajac završio u grčkom dnevniku, prikazali ga kao huligana! “Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala”
Full Article 2 minutes read

Hrvatski glumac Rene Bitorajac završio u grčkom dnevniku, prikazali ga kao huligana! “Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala”

Huliganizam i navijačko nasilje u kojima su sudjelovali zagrebački Bad Blue Boysi tijekom kojega je u Ateni ubijen 29-godišnji Michalis Katsouris, navijač AEK-a, udarne su vijesti u hrvatskim i grčkim medijima, a sad se u grčkim vijestima našao i naš poznati glumac Rene Bitorajac.

Naime, grčka televizija svoj prilog o spomenutom zločinu ilustrirala je isječcima iz hrvatskog filma “Metastaze” redatelja Branka Schmidta, u kojemu je Bitorajac 2009. godine glumio Krpu, nasilnog huligana i pripadnika Bad Blue Boysa.

-Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje, pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije. Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje – napisao je na društvenim mrežama Bitorajac.

Prilog možete pogledati klikom na link: https://www.facebook.com/reel/682610606533315

foto: facebook
sjever.hr/facebook Rene Bitorajac
12.08.2023.

Input your search keywords and press Enter.