Now Reading:
HAK: Zbog velikih gužvi, preporuka za zaobilazak zagrebačke obilaznice – dulje kolone, sudar uzrokuje dodatne probleme u prometu
Full Article 2 minutes read

HAK: Zbog velikih gužvi, preporuka za zaobilazak zagrebačke obilaznice – dulje kolone, sudar uzrokuje dodatne probleme u prometu

Povećan je promet u smjeru mora duž većine cesta. Na autocestama, u području čvorova i odmorišta, postoji mogućnost kraćih zastoja i vožnje u konvojima vozila gdje su česte i neočekivane usporene vožnje i kočenja, izvijestio je HAK. 

Na autoscesti A1 Zagreb-Split-Ploče, kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja. No iz smjera Grada Zagreba prema naplatnim postajama Lučko u smjeru mora, savjetuju korisnicima da voze Jadranskom avenijom.  Došlo je i do prometne nesreće između 2. i 3. km u smjeru mora, piše 24 sata. 

Na A2 Zagreb-Macelj, pojačan je promet u smjeru Zagreba, a u zonama radova vozi se usporeno. 

A3 Bregana-Lipovac (koja uključuje zagrebačku obilaznicu), u smjeru mora prema naplatnim postajama Lučko iz smjera Jankomira (Zagreb zapad) i Buzina, kolone su duge oko 6 km, a došlo je i do prometne nesreće između čvorova Buzin i Lučko u smjeru Bregane (zapada). 

Na A6 Rijeka-Zagreb nema većih gužvi i zastoja, dok je na A7 GP Rupa-Rijeka zapad, kod naplatnih postaja Rupa u smjeru Rijeke kolona je duga oko 1 km. 

Na Istarskom ipsilonu A8/A9, nema većih gužvi i zastoja, kod tunela Učka u oba smjera nema dužih kolona, također, na Krčkom mostu nema dužih kolona u oba smjera. 

sjever.hr/24sata
Foto: HAK
12.08.2023.

 

Input your search keywords and press Enter.