Now Reading:
Po 7. put „opako” će se krenuti na Čevo: Dvije litre gemišta ili ništa, sudjelujete na vlastitu odgovornost!
Full Article 2 minutes read

Po 7. put „opako” će se krenuti na Čevo: Dvije litre gemišta ili ništa, sudjelujete na vlastitu odgovornost!

Došlo je vrijeme da se na Čevo i po sedmi put “opako” krene. Svih dosadašnjih godina utrka se održavala u terminu oko blagdana Velike Gospe, a ovogodišnje izdanje će se ipak održati u malo kasnijem terminu, točnije u subotu, 26. kolovoza 2023.

Očito je da ova neobična utrka i dalje pobuđuje veliki interes te organizatori pozivaju sve prijatelje, kolege i ljubitelje ovakvog druženja da im se pridruže, start će biti u 13 sati kod ugostiteljskog objekta City u Završju, a trčat će se do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Staza će biti označena.

Dvije litre gemišta ili ništa

Prije svega, treba svakako napomenuti da je ova utrka ipak malo „opasnija i opaka” te trebate dobro razmisliti prije nego se prijavite i nastupite. Najvažnije je znati da sudjelovati mogu samo punoljetne osobe i to na vlastitu odgovornost jer od starta do cilja morate popiti dvije litre gemišta, raspoređeno kroz četiri stanice.

Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i zadnja kap popije na cilju. Okrepna stanica se napušta tek kad se popije ukupna količina od pola litre.

Kotizacija za ovogodišnju utrku iznosi 25 €, a svi natjecatelji u startnom paketu osim „litara gemišta” dobivaju: zakusku na cilju; roštilj, sportsku majicu s logom utrke, personalizirani startni broj i jedinstvenu unikatnu medalju prigodnu upravo za ovu utrku. Nakon završetka utrke, uz proglašenje pobjednika, tek slijedi i „opako drugo poluvrijeme” uz pjesmu i ples.

„Opako” samo za najbržih 120

Prijave su ograničene i samo prvih 120 „sretnika” prijavljenih i uplaćenih kotizacija za utrku do 14. kolovoza 2023. imaju pravo nastupa. Požurite s prijavama, a prijaviti se možete OVDJE

a.kučić/sjever.hr
31.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.