Now Reading:
Evo pobjednika Županijskog prvenstva u gađanju glinenih meta – disciplina trap
Full Article 2 minutes read

Evo pobjednika Županijskog prvenstva u gađanju glinenih meta – disciplina trap

Zanimljivo je bilo u subotu na streljani Lovačkog društva Srnjak Ludbreg, gdje je održano Županijsko prvenstvo u gađanju glinenih meta – disciplina trap.

Na prvenstvu, koje je organizirao Lovački savez Varaždinske županije, nadmetale su se 24 ekipe iz lovačkih društava s područja županije. U ekipnoj konkurenciji pobjedu je odnijela ekipa LD Fazana Varaždin, druga je bila Lovna jedinica Zelendvor, a treća ekipa LD Lovac Bartolovec.

U pojedinačnoj konkurenciji slavio je Stjepan Bočkaj iz LD Jareb Visoko, ispred Ivana Brleka iz Ld Šumski zec Margečan i Dina Berte iz LD Fazan Varaždin.

Pehare i medalje najboljima je uručio župan Anđelko Stričak zajedno s predsjednikom Lovačkog saveza Varaždinske županije Goranom Kaniškim.

– Čestitam svim sudionicima, kao i najboljima na ovom prvenstvu, a ujedno upućujem zahvale i pohvale svim članovima lovačkih društava iz Varaždinske županije koji svojim radom doprinose unapređenju lovstva. Županija će i ubuduće podržavati vaš rad putem Lovačkog saveza Varaždinske županije, što smo potvrdili i nedavnim potpisivanjem ugovora o sufinanciranju razvoja lovstva po kojem ćemo iz proračuna izdvojiti nešto više od 41.000 eura – rekao je župan Stričak.

Čestitke natjecateljima je uputio i predsjednik Saveza Goran Kaniški, koji je zahvalio županu Stričaku i Županiji na potpori. – Dobivena sredstva uložit ćemo ne samo u unapređenje lovačke infrastrukture, već i u očuvanje matičnog fonda divljači u lovištima na području županije – najavio je Kaniški.

sjever.hr

25.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.