Now Reading:
IDEMO PO ZLATO! Rotterdam preuzeli hrvatski navijači – njih više od 25 tisuća krenulo prema stadionu!
Full Article 1 minutes read

IDEMO PO ZLATO! Rotterdam preuzeli hrvatski navijači – njih više od 25 tisuća krenulo prema stadionu!

Hrvatska reprezentacija večeras od 20:45 igra finale Lige nacija. U utakmici u Rotterdamu suparnik će joj biti španjolska reprezentacija, a očekuje se da će momčad Zlatka Dalića imati podršku od oko 20.000 hrvatskih navijača na stadionu De Kuip, na kojem je pobjedom 4:2 protiv Nizozemske u produžetku i izborila utakmicu za titulu.

Ulice su preplavljene kockicama, hrvatski navijači pjevaju domoljubne pjesme i ponovo izvode tradicionalnu “koreografiju” – čučanj, a zatim “nebeski” skok kada krene dio “Ovdje igra Hrvatska!”. Pjevalo se i “Lijepa li si”, pale se baklje, Hrvati luduju i, kao i uvijek, prave show! Još uvijek nema službene informacije o broju naših navijača u Rotterdamu, vjeruje se da će ih biti 30 tisuća, a brojka bi se mogla popesti i na 35 tisuća, piše Jutarnji list.

Portal 24sata pak piše kako je atmosfera u Rotterdamu sjajna, a ulice su krcate hrvatskim navijačima. Oko 16 sati krenuo je korteo prema stadionu, naime šetnja je dugačka oko dva sata, a tisuće navijača doći će do stadiona pješke.

Video vatrenih navijača na ulicama Rotterdama možete pogledati ovdje.

Foto: screenshot 24sata

www.sjever.hr/24sata.hr/jutarnji.hr

Input your search keywords and press Enter.