Now Reading:
Počinje Festival varaždinskih dvorišta – otkrijte tajne 16 predivnih kutaka i dobro se provedite
Full Article 2 minutes read

Počinje Festival varaždinskih dvorišta – otkrijte tajne 16 predivnih kutaka i dobro se provedite

Uzbudljiva festivalska sezona u Varaždinu službeno je krenula, a Festival varaždinskih dvorišta izvrsna je prilika za istraživanje grada i odličan provod u Varaždinu.

Ovogodišnje osmo izdanje festivala u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina bit će održano u subotu i nedjelju, 17. i 18. lipnja, a svoja će vrata otvoriti čak 16 dvorišta u povijesnoj jezgri, u kojima posjetitelje očekuje atraktivan i zanimljiv program, od glazbe, koncerata, predstava, mode, umjetnosti, tradicijske kulture, hortikulture, gastronomije, radionica do edukativnih programa.

Uz dvorišta kulturnih institucija, koja su svakodnevno dostupna javnosti, posjetitelji će imati prilike „zaviriti“ i u ona privatna, skrivena iza raznobojnih haustora koja pažljivo čuvaju svoje brojne tajne. Festival su i ove godine dodatno obogatili varaždinski ugostitelji koji su pripremili prigodne festivalske menije, a prvi se put u Festival uključuju i slastičarnice.

Subotnji programi u sklopu Festivala bit će održani od 10 do 13 te od 17 do 21 sat, a u nedjelju od 10 do 13 sati. Rezervirajte stoga vikend za istraživanje i uživanje u najintimnijim dijelovima grada otkrivajući tajne kutke skrivene iza haustora u povijesnoj jezgri Varaždina.

Što vas čeka u varaždinskim dvorištima? Ovdje ćete pronaći baš sve informacije!

sjever.hr/visitvarazdin.hr
17.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.