Now Reading:
Varaždinski umirovljenici dobivaju besplatan prijevoz “busekima” – evo detalja gdje se prijaviti
Full Article 2 minutes read

Varaždinski umirovljenici dobivaju besplatan prijevoz “busekima” – evo detalja gdje se prijaviti

Grad Varaždin, u suradnji s Čistoćom d.o.o., od 1. srpnja kreće s pilot projektom besplatnog gradskog prijevoza umirovljenika s prebivalištem u gradu Varaždinu.

Varaždin i Čistoća d.o.o. svim će umirovljenicima s prebivalištem na području grada Varaždina omogućiti besplatni gradski prijevoz „gradskim busekima“. Na stranicama Grada objavljen je Javni poziv namijenjen umirovljenicima s prebivalištem u gradu Varaždinu, za iskazivanje interesa za besplatni javni prijevoz na području grada Varaždina.

Nakon odobrenja zahtjeva, navedeni Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Odsjek za civilno društvo , mlade i socijalnu skrb izdat će uputnicu za besplatni javni prijevoz, s kojom umirovljenik odlazi u Čistoću d.o.o. po umirovljeničku relacijsku kartu. Čistoća d.o.o. će na temelju zaprimljenih uputnica izdati umirovljeničku relacijsku kartu koja će se obnavljati svaki mjesec, a Čistoća d.o.o. će Gradu fakturirati iznos stvarnog troška prijevoza umirovljenika uz popis umirovljenika.

Javni poziv objavljen je na web stranicama Grada Varaždina, a zahtjevi se mogu podnositi od 15. lipnja do 15. studenoga. Umirovljeničku relacijsku kartu moći će se koristiti do kraja 2023. godine.

Svaki zainteresirani umirovljenik za besplatni javni prijevoz dužan je, sukladno javnom pozivu, ispuniti zahtjev i dostaviti ga u Upravni odjel za društvene djelatnosti, Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb, Franjevački trg 5.

Više informacija o Javnom pozivu možete pronaći ovdje.

Input your search keywords and press Enter.