Now Reading:
Svečano proglašeni najbolji sportaši i klubovi Sportske zajednice Općine Bedekovčina za 2022. godinu
Full Article 3 minutes read

Svečano proglašeni najbolji sportaši i klubovi Sportske zajednice Općine Bedekovčina za 2022. godinu

Na Bedekovčanskim jezerima u sklopu manifestacije “Ljeto na bajerima” održana je spektakularna svečanost proglašenja najboljih sportaša i klubova Sportske zajednice Općine Bedekovčina za proteklu godinu.

Ove su godine 700 sportaša iz 11 sportskih udruga članica Sportske zajednice imali priliku biti nagrađeni za svoje izvanredne sportske uspjehe.

Pojedinačno, istaknuti su članovi Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina, koji su već tradicionalno dominirali. Šestoro njihovih članova zasluženo je primilo nagrade, a među njima se ističu najbolja seniorka Ana Sovec i najbolji senior Ognjen Ledinščak.

U kategoriji momčadskih sportova, dvoranski sportovi su ostvarili iznimne rezultate. Odbojkaški klub “Bedex” proglašen je najboljim seniorskim klubom u ženskoj konkurenciji, a posebno priznanje “Godišnja nagrada za razvoj sporta” dodijeljeno im je za iznimni doprinos. U muškoj konkurenciji, titulu najboljeg seniorskog kluba zaslužio je Rukometni klub Bedekovčina. Također, Dejan Končić iz Rukometnog kluba Bedekovčina dobio je priznanje za najboljeg seniora u momčadskim sportovima.

Među nagrađenim sportašima i klubovima su:

  • Marija-Antoaneta Hranić iz Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina osvojila je titulu najbolje sportašice Općine Bedekovčina u dobi od 14-18 godina.
  • Karlo Baša iz Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina proglašen je najboljim sportašem Općine Bedekovčina u dobi od 10-14 godina.
  • Karla Ptičar iz Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina osvojila je titulu najbolje sportašice Općine Bedekovčina u dobi od 10-14 godina.
  • Luka Sovec iz Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina proglašen je najboljim sportašem Općine Bedekovčina do 10 godina.
  • Ognjen Ledinščak iz Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina zaslužio je titulu najboljeg sportaša Općine Bedekovčina u seniorskoj konkurenciji. Drugo mjesto su dijelili Nikola Hranić iz Moto kluba Bedekovčina, Predrag Maslić iz ŠRD “Jezera” Bedekovčina te Antonio Štefanek iz Moto kluba Bedekovčina.
  • Ana Sovec iz Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina proglašena je najboljom sportašicom Općine Bedekovčina u seniorskoj konkurenciji.
  • Dejan Končić iz Rukometnog kluba Bedekovčina dobio je titulu najboljeg pojedinca u kategoriji seniora.
  • Martin Kučko iz ŠD “Tondach” Bedekovčina osvojio je titulu najboljeg pojedinca u kategoriji do 18 godina.
  • Rukometni klub “Bedekovčina” proglašen je najboljom seniorskom ekipom u muškoj konkurenciji, dok je drugo mjesto zauzela ekipa ŠD “Tondach” Bedekovčina.
  • Odbojkaški klub “Bedex” Bedekovčina zaslužio je titulu najbolje seniorske ekipe u ženskoj konkurenciji.
  • Odbojkaški klub “Bedex” Bedekovčina također je osvojio prvo mjesto u kategoriji ženskih ekipa do 14 godina.
  • Streljački klub “Zagorec” Bedekovčina dobio je priznanje za najbolju veteransku ekipu.

Ove nagrade su priznanje za iznimne sportske rezultate postignute u 2022. godini, a Sportska zajednica Općine Bedekovčina s ponosom slavi talent, predanost i uspjehe svojih sportaša i klubova.

foto: Mladen Ban PHOTOGRAPHY/bedekovcina.hr
sjever.hr/bedekovcina.hr
09.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.