Now Reading:
Kreativnom radionicom Paint & Wine obogaćen program manifestacija na Bedekovčanskim jezerima
Full Article 1 minutes read

Kreativnom radionicom Paint & Wine obogaćen program manifestacija na Bedekovčanskim jezerima

Savjet mladih Općine Bedekovčina obogatio je program manifestacija na Bedekovčanskim jezerima i ove godine svojom kreativnom radionicom Paint & Wine.

Tijekom vikenda, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u ovoj iznimnoj aktivnosti koja se održala na otvorenom prostoru pokraj jezera, prema ribičkom domu. Radionica je privukla veliki broj posjetitelja svih dobnih skupina, a posebno su se istaknuli mladi polaznici koji su s veseljem sudjelovali u stvaranju umjetničkih djela. Uz pomoć stručnog voditelja, sudionici su imali priliku istražiti svoju kreativnost i talent te izrađivati vlastite slikarske radove.

Poseban dodatak ovoj radionici bila je suradnja s curama iz Experience Zagorje, koje su uređenjem i opremanjem kutka za slikanje stvorile inspirativno okruženje. Posjetitelji su imali priliku uživati u slikanju u prekrasnom prirodnom okruženju jezera, uz podršku i mentorstvo iskusnih organizatora.

Rezultati radionice su odlični, a stvoreni radovi oduševili su kako djecu, tako i odrasle. Slike koje su nastale na ovoj radionici svjedoče o talentu i maštovitosti sudionika, a neki od radova bit će izloženi i dostupni za javno razgledanje.

foto: fb Savjet mladih Općine Bedekovčina
sjever.hr/bedekovcina.hr
08.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.