Now Reading:
Budućnost Lepoglave je u dobrim rukama! Gradonačelnik Škvarić nagradio pobjednicu WORLDSKILLS Croatia 2023 – Gabrielu Husnjak
Full Article 1 minutes read

Budućnost Lepoglave je u dobrim rukama! Gradonačelnik Škvarić nagradio pobjednicu WORLDSKILLS Croatia 2023 – Gabrielu Husnjak

Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić organizirao je prijem za još jednu uspješnu mladu Lepoglavčanku – Gabrielu Husnjak, pobjednicu državnog školskog natjecanja iz arhitektonske tehnologije WORLDSKILLS Croatia 2023.

-Izuzetno mi je zadovoljstvo ugostiti i nagraditi uspješne mlade ljude iz Grada Lepoglave koji svoje znanje potvrđuju na državnoj razini. Ostvaren uspjeh, na kojem čestitam Gabrieli, rezultat je njenog znanja, truda i odricanja, a koji je postigla i uz podršku svoje obitelji te svojih učitelja i profesora – istaknuo je gradonačelnik Škvarić koji je Gabrieli za osvojenu zlatnu medalju na prestižnom državnom natjecanju uručio gradsku nagradu u iznosu od 300 eura. Pri tom je pozvao Gabrielu da se kao buduća arhitektica uključi u planiranje urbanog razvoja Grada Lepoglave.

Gabriela Husnjak, učenica 4. razreda Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin, uz zahvalu za dobivenu gradsku nagradu, poručila je da planira nastaviti svoje školovanje na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu nakon čega bi se željela uključiti u planiranje urbanog razvoja svojeg grada.

foto: lepoglava.hr
sjever.hr/lepoglava.hr
07.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.