Now Reading:
KRAPINSKE MAŽORETKINJE PONOVNO ODUŠEVILE! S međunarodnog natjecanja vratile se s čak 6 medalja!!!
Full Article 2 minutes read

KRAPINSKE MAŽORETKINJE PONOVNO ODUŠEVILE! S međunarodnog natjecanja vratile se s čak 6 medalja!!!

Krapinske mažoretkinje i Twirling klub Krapina nastavljaju osvajati brojne medalje, ovog puta na međunarodnom twirling i mažoret kupu Samoborfest.

Krapinske mažoretkinje i Twirling klub Krapina postigli su izvanredan uspjeh na međunarodnom twirling i mažoret kupu Samoborfest, održanom 3. i 4. lipnja 2023. Osvojili su ukupno četiri zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju, dokazujući svoju izuzetnu vještinu i predanost.

U kategoriji Flags, osvojile su prvo mjesto, dok su u kategoriji Pomponi Trio (Elena Vragović, Nives Kranjčec, Hanah Ela Žauhar), Solo Dance (Barbara Frankol) i Duet Dance Accessories (Lucija Pavlović, Hana Cizel) također zauzele prva mjesta. Uz to, osvojile su drugo mjesto u kategoriji Pompon Group Children i treće mjesto u kategoriji Twirling Team.

Nastupile i zapažene rezultate ostvarile su i Nives Kranjčec u kategoriji Solo Dance Senior Intermediate – 4. mjesto, Elena Vragović u kategoriji Solo Dance Senior Intermediate – 5. mjesto te Hanah Ela Žauhar – Solo Dance Cadet Intermediate.

Ovim putem želimo čestitati svim natjecateljima na izvanrednom uspjehu! Ukoliko želite vidjeti njihove sjajne koreografije, to možete učiniti dolaskom na plesnu produkciju Krapinskih mažoretkinja, koja će se održati 18. lipnja 2023. u Festivalskoj dvorani s početkom u 18 sati.

foto: arhiva
sjever.hr/fb Krapinske mazoretkinje
06.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.