Now Reading:
Još jedna crna vijest: Nakon tučnjave u noćnom klubu preminuo zaštitar – ubojstvo ili infarkt?
Full Article 2 minutes read

Još jedna crna vijest: Nakon tučnjave u noćnom klubu preminuo zaštitar – ubojstvo ili infarkt?

Noćas je u Biogradu na Moru u noćnom klubu ‘Aqua‘ u Solinama došlo do tučnjave, a jedan od sudionika je kasnije preminuo u zadarskoj bolnici.

Policija je povodom tog događaja uputila priopćenje iz kojeg se ne može zaključiti da je u pitanju ubojstvo, kao što govore izvori portala Zadarski.hr iz Biograda, i to jednog od zaštitara iz ugostiteljskog objekta. Naime, prema neslužbenim informacijama muškarac je preminuo od infarkta. Na mjestu događaja traje očevid.

-Danas, 21. svibnja u 04.05 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid, dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te fizički sukoba između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, priopćila je PU zadarska.

sjever.hr/zadarski.hr/pu zadarska
21.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.