Now Reading:
Još jedna crna vijest: Nakon tučnjave u noćnom klubu preminuo zaštitar – ubojstvo ili infarkt?
Full Article 2 minutes read

Još jedna crna vijest: Nakon tučnjave u noćnom klubu preminuo zaštitar – ubojstvo ili infarkt?

Noćas je u Biogradu na Moru u noćnom klubu ‘Aqua‘ u Solinama došlo do tučnjave, a jedan od sudionika je kasnije preminuo u zadarskoj bolnici.

Policija je povodom tog događaja uputila priopćenje iz kojeg se ne može zaključiti da je u pitanju ubojstvo, kao što govore izvori portala Zadarski.hr iz Biograda, i to jednog od zaštitara iz ugostiteljskog objekta. Naime, prema neslužbenim informacijama muškarac je preminuo od infarkta. Na mjestu događaja traje očevid.

-Danas, 21. svibnja u 04.05 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid, dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te fizički sukoba između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, priopćila je PU zadarska.

sjever.hr/zadarski.hr/pu zadarska
21.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.