Now Reading:
KAKVA TRAGEDIJA Dječaci se naguravali na proslavi, 16-godišnjak pao i preminuo: Bili su kao prst i nokat
Full Article 1 minutes read

KAKVA TRAGEDIJA Dječaci se naguravali na proslavi, 16-godišnjak pao i preminuo: Bili su kao prst i nokat

Tragičan slučaj pogodio je noćas prigorsko mjesto Kostanjevec Riječki. Iako policija i dalje istražuje cijeli slučaj, pojedini nacionalni mediji pišu kako je do tragedije došlo uslijed naguravanja dvojice dječaka.

Naime, u nedjelju oko 1.20 sati 16-godišnjak je preminuo u prostoru ugostiteljskog objekta, a policija je privela njegovog prijatelja, 17-godišnjaka kojeg dovode u vezu s cijelim slučajem.

Do tragedije je navodno došlo u prostoru u sklopu ugostiteljskog objekta gdje se slavio 18. rođendan djevojke na kojem je bilo više desetaka mladih, a dvojica dječaka u jednom su se trenutku navodno posvađala na dječjem igralištu. Pritom je došlo do naguravanja, a 17-godišnjak je navodno drugog dječaka udario od čega je pao i nije se više probudio.

Potreseni mještani za jedan su lokalni portal rekli kako je za oko pola sata stigla hitna, ali 16-godišnjaku više nije bilo spasa.

Mladić je navodno nakon cijelog obračuna pobjegao, ali se ubrzo vratio, a mještani pričaju da su i zajedno došli na proslavu te da su bili dobri prijatelji, nerazdvojni kao prst i nokat.

www.sjever.hr / 24sata.hr / jutarnji.hr
14.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.