Now Reading:
KAKVA TRAGEDIJA Dječaci se naguravali na proslavi, 16-godišnjak pao i preminuo: Bili su kao prst i nokat
Full Article 1 minutes read

KAKVA TRAGEDIJA Dječaci se naguravali na proslavi, 16-godišnjak pao i preminuo: Bili su kao prst i nokat

Tragičan slučaj pogodio je noćas prigorsko mjesto Kostanjevec Riječki. Iako policija i dalje istražuje cijeli slučaj, pojedini nacionalni mediji pišu kako je do tragedije došlo uslijed naguravanja dvojice dječaka.

Naime, u nedjelju oko 1.20 sati 16-godišnjak je preminuo u prostoru ugostiteljskog objekta, a policija je privela njegovog prijatelja, 17-godišnjaka kojeg dovode u vezu s cijelim slučajem.

Do tragedije je navodno došlo u prostoru u sklopu ugostiteljskog objekta gdje se slavio 18. rođendan djevojke na kojem je bilo više desetaka mladih, a dvojica dječaka u jednom su se trenutku navodno posvađala na dječjem igralištu. Pritom je došlo do naguravanja, a 17-godišnjak je navodno drugog dječaka udario od čega je pao i nije se više probudio.

Potreseni mještani za jedan su lokalni portal rekli kako je za oko pola sata stigla hitna, ali 16-godišnjaku više nije bilo spasa.

Mladić je navodno nakon cijelog obračuna pobjegao, ali se ubrzo vratio, a mještani pričaju da su i zajedno došli na proslavu te da su bili dobri prijatelji, nerazdvojni kao prst i nokat.

www.sjever.hr / 24sata.hr / jutarnji.hr
14.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.