Now Reading:
Učenik srednje škole u Krapini prijetio svojim kolegama. Mladić završio na policiji!!!!
Full Article 2 minutes read

Učenik srednje škole u Krapini prijetio svojim kolegama. Mladić završio na policiji!!!!

Nakon što je jedan učenik Osnovne škole u Murskom Središću prijetio da će pištoljem doći u školu “ako mu netko digne živac” slična prijetnja dogodila se i u Srednjoj školi u Krapini.

Naime, prema neslužbenim informacijama jedan učenik te škole prijetio je da će ubiti svoje kolege u školi. Koji je tome povod još se ne zna, no, da je do prijetnje došlo potvrdio je ravnatelj te škole Ivica Rozijan.

Rozijan je potvrdio da je prijetnja bila verbalna te napomenuo je da o identitetu samog učenika ne može govoriti. Trenutno je u tijeku istraga u koju su uključene sve potrebne institucije pa tako i policija.

Iako je prijetnja bila verbalna naglasio je da u svijetlu svih posljednjih događanja treba na sve reagirati prema službenim propisima i pravilnicima.

Neslužbeno doznajemo da je učenik odveden na policiju gdje se s njim razgovaralo, no više informacija o tom slučaju zasada se ne zna.

Među djecom se zasada nije prisutna zabrinutost iako su neki napomenuli da nije ugodno čuti nešto takvo posebice kada se u obzir uzme što se dogodilo u Beogradu.

Je li ovo bilo samo “izigravanje frajera” ili je sve bilo ozbiljnije trebala bi pokazati istraga.

Foto: arhiva
s.kalajdžija / www.sjever.hr
12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.