Now Reading:
Žena ga napala zbog prevare s konobaricom, on joj prijetio objavom golišavih fotografija! Nakon svega, žive u dobrim odnosima!
Full Article 1 minutes read

Žena ga napala zbog prevare s konobaricom, on joj prijetio objavom golišavih fotografija! Nakon svega, žive u dobrim odnosima!

Kako piše portal N1, sukob se dogodio u listopadu prošle godine. Muškarac je bio pod utjecajem alkohola od 0,58 promila te se posvađao s ženom zbog njegove nevjere. Naime, supruga je saznala da ju muž, koji je vlasnik kafića, vara s konobaricom.

Tijekom svađe žena je upitala muškarca da li misli napustiti kuću ili će ona otići, a on joj je odgovorio da nema žurbe. Supruga mu je zatim zaprijetila da će svi saznati razlog zašto se rastavljaju, a muž joj je odgovorio da će onda on objaviti njezine fotografije na internetu.

Žena je uzela mužev mobitel kako bi obrisala fotografije, a muđ ju je uhvatio za ruke i siskao. Tada je između njih stalo dijete koje je otac uhvatio za ruke i naglo povukao u stranu. Nakon toga, dijete je pozvalo policiju.

Muškarac je sve priznao policiji i kažnjen je s 350 eura. Nakon svega muškarac i žena su se pomirili i dalje žive zajedno u dobrim odnosima, a nije poznato što je muškaraca napravio s golišavim fotografijama svoje supruge.

foto: ilustracija

sjever.hr /N1.hr 09.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.