Now Reading:
Žena ga napala zbog prevare s konobaricom, on joj prijetio objavom golišavih fotografija! Nakon svega, žive u dobrim odnosima!
Full Article 1 minutes read

Žena ga napala zbog prevare s konobaricom, on joj prijetio objavom golišavih fotografija! Nakon svega, žive u dobrim odnosima!

Kako piše portal N1, sukob se dogodio u listopadu prošle godine. Muškarac je bio pod utjecajem alkohola od 0,58 promila te se posvađao s ženom zbog njegove nevjere. Naime, supruga je saznala da ju muž, koji je vlasnik kafića, vara s konobaricom.

Tijekom svađe žena je upitala muškarca da li misli napustiti kuću ili će ona otići, a on joj je odgovorio da nema žurbe. Supruga mu je zatim zaprijetila da će svi saznati razlog zašto se rastavljaju, a muž joj je odgovorio da će onda on objaviti njezine fotografije na internetu.

Žena je uzela mužev mobitel kako bi obrisala fotografije, a muđ ju je uhvatio za ruke i siskao. Tada je između njih stalo dijete koje je otac uhvatio za ruke i naglo povukao u stranu. Nakon toga, dijete je pozvalo policiju.

Muškarac je sve priznao policiji i kažnjen je s 350 eura. Nakon svega muškarac i žena su se pomirili i dalje žive zajedno u dobrim odnosima, a nije poznato što je muškaraca napravio s golišavim fotografijama svoje supruge.

foto: ilustracija

sjever.hr /N1.hr 09.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.