Now Reading:
Zamjenik Marković ugostio članove FC Kovačić: Čestitam djeci, ali i trenerima koji ulažu velik trud da ova djeca stasaju na pravom putu, u sportskom duhu i fair playu
Full Article 2 minutes read

Zamjenik Marković ugostio članove FC Kovačić: Čestitam djeci, ali i trenerima koji ulažu velik trud da ova djeca stasaju na pravom putu, u sportskom duhu i fair playu

Zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković u palači Patačić ugostio je mlade članove Fight Cluba Kovačić i trenere Sinišu i Marijanu Kovačić.

Povod je bio njihov veliku uspjeh na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske u savate boksu. Naime, FC Kovačić je uz 14 medalja osvojio i titulu najboljeg hrvatskog kluba.

Zlatne medalje su osvojili Teo Posilović, Lorena Ožura, Matej Kos, Luka Sakač i Emanuel Šprem, srebrne medalje Sead Čolaković, Patrik Vučković, Ian Kurti, Borna Tuk i Viktorija Sukner, a brončane medalje Sanja Lukač, Hana Komes, Fran Šenjug i Luka Starčević. Najbolji senior prvenstva bio je Matej Kos.

Zamjenik gradonačelnika čestitao im je na odličnim rezultatima koje pokazuju iz natjecanja u natjecanje.

-Mi smo uvijek ponosni na naše sportaše i veselimo se njihovim rezultatima. Posebno nas raduje što imamo ovako mlade prvake, i što se djeca usmjeravaju u sport od malih nogu, jer steći će zdrave i dobre navike koje će im uvijek pomoći u budućnosti, s čime god se na kraju bavili u životu. Siguran sam da ovu djecu čeka još puno medalja i sportskih uspjeha. Čestitam i trenerima koji ulažu velik trud da ova djeca stasaju na pravom putu, u sportskom duhu i fair playu – rekao je zamjenik Marković.

Trener Siniša Kovačić zahvalio se na prijemu i na podršci te zamjeniku iznio plan budućih natjecanja, a razgovarali su i o izazovima s kojima se susreću klubovi i sportaši te o mogućim rješenjima.

sjever,hr
09.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.