Now Reading:
Zamjenik Marković ugostio članove FC Kovačić: Čestitam djeci, ali i trenerima koji ulažu velik trud da ova djeca stasaju na pravom putu, u sportskom duhu i fair playu
Full Article 2 minutes read

Zamjenik Marković ugostio članove FC Kovačić: Čestitam djeci, ali i trenerima koji ulažu velik trud da ova djeca stasaju na pravom putu, u sportskom duhu i fair playu

Zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković u palači Patačić ugostio je mlade članove Fight Cluba Kovačić i trenere Sinišu i Marijanu Kovačić.

Povod je bio njihov veliku uspjeh na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske u savate boksu. Naime, FC Kovačić je uz 14 medalja osvojio i titulu najboljeg hrvatskog kluba.

Zlatne medalje su osvojili Teo Posilović, Lorena Ožura, Matej Kos, Luka Sakač i Emanuel Šprem, srebrne medalje Sead Čolaković, Patrik Vučković, Ian Kurti, Borna Tuk i Viktorija Sukner, a brončane medalje Sanja Lukač, Hana Komes, Fran Šenjug i Luka Starčević. Najbolji senior prvenstva bio je Matej Kos.

Zamjenik gradonačelnika čestitao im je na odličnim rezultatima koje pokazuju iz natjecanja u natjecanje.

-Mi smo uvijek ponosni na naše sportaše i veselimo se njihovim rezultatima. Posebno nas raduje što imamo ovako mlade prvake, i što se djeca usmjeravaju u sport od malih nogu, jer steći će zdrave i dobre navike koje će im uvijek pomoći u budućnosti, s čime god se na kraju bavili u životu. Siguran sam da ovu djecu čeka još puno medalja i sportskih uspjeha. Čestitam i trenerima koji ulažu velik trud da ova djeca stasaju na pravom putu, u sportskom duhu i fair playu – rekao je zamjenik Marković.

Trener Siniša Kovačić zahvalio se na prijemu i na podršci te zamjeniku iznio plan budućih natjecanja, a razgovarali su i o izazovima s kojima se susreću klubovi i sportaši te o mogućim rješenjima.

sjever,hr
09.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.