Now Reading:
Pronađite posao po svojoj mjeri – Donosimo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika sa sjevera Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Pronađite posao po svojoj mjeri – Donosimo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika sa sjevera Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Donosimo vam popis poslova za Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko – zagorsku županiju.

Colas  Hrvatska d.d. zapošljava na poziciju Pogonski električar (m/ž), Bravar (m/ž) i Skladištar (m/ž).
Mjesto rada je Šljunčara Hrastovljan. Colas Hrvatska Vam omogućuje realiziaciju potencijala, motivirani tim te rad na postignućima u internacionalnom okruženju. Rok za prijavu je 12.05.2023. Prijaviti se možete ovdje.

Knauf Insulation d.o.o. traži proizvodno-transportnog radnika (m/ž). Lokacija rada je Novi Marof. Poslodavac Vam nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja, rad u dinamičnom i multinacionalnom okruženju te razne benefite. Prijaviti se možete ovdje do 24.05.2023.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava na poziciju Voditelj smjene vozača (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Poslodavac osigurava samostalnost, profesionalni razvoj  te dinamičan tim. Možete se prijaviti do 01.07.2023. Prijavu možete napraviti na linku.


Dino Export d.o.o. zapošljava na poziciju Radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Dino Export Vam omogućuje dinamično i odgovorno poslovo okruženje, stimulacije kroz sustav nagrađivanja, mogućnost razvoja karijere i mnogo više. Više o benefitima možete saznati na linku prijave. Prijaviti se možete do 03.06.2023.

Deceuninck d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) i Radnika u logistici (m/ž). Mjesto rada je Donja Bistra. Deceuninck Vam osigurava naknadu putnih troškova, topli obrok, stimulativna primanja i razne pogodnosti koje možete pronaći na linku. Rok za prijavu je do 01.06.2023. 

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Blagajnika na naplatnim kućicama (m/ž) u mjestu Zaprešić. Poslodavac Vam omogućuje atraktivna primanja, plaćeni prijevoz i daljnji razvoj karijere. Prijaviti se možete na linku do 09.05.2023.

David Prijevoz d.o.o. zapošljava na poziciju Dostavljač (m/ž). Mjesto rada je Donja Bistra. Poslodavac omogućuje službeni mobitel i vozilo, stalni radni odnos te plaću u rasponu 796 eura do 1062 eura. Rok za prijavu je 10.05.2023. Prijaviti se možete na ovdje.

Mamut Fortis d.o.o. zapošljava na poziciju Terenski komercijalist (m/ž). Mjesto rada je područje Zagreba, Sjeverne Hrvatske te Središnje Dalmacije i istre. Mamut Fortis     Vam osigurava terenski rad, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i stalni radni odnos. Rok za prijavu je 10.05.2023, a prijaviti se možete na linku.

KTC d.d.traži Radnika u poljoljekarni (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac Vam omogućuje rad na određeno vrijeme, stručne kolege i rad u dinamičnom okruženju. Prijaviti se možete do 15.05.2023. Link za prijavu pronađite ovdje.

Tkalec Trans d.o.o. zapošljava na poziciju Vozač teretnog motornov gozila C+E (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac Vam nudi dnevnicu od 90 eura i stimulacije, mogućnost zapošljavanja umirovljenika i rad na puno radno vrijeme. Prijaviti se možete do 31.05.2023 na linku.

www.sjever.hr
06.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.