Now Reading:
Pronađite posao po svojoj mjeri – Donosimo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika sa sjevera Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Pronađite posao po svojoj mjeri – Donosimo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika sa sjevera Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Donosimo vam popis poslova za Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko – zagorsku županiju.

Colas  Hrvatska d.d. zapošljava na poziciju Pogonski električar (m/ž), Bravar (m/ž) i Skladištar (m/ž).
Mjesto rada je Šljunčara Hrastovljan. Colas Hrvatska Vam omogućuje realiziaciju potencijala, motivirani tim te rad na postignućima u internacionalnom okruženju. Rok za prijavu je 12.05.2023. Prijaviti se možete ovdje.

Knauf Insulation d.o.o. traži proizvodno-transportnog radnika (m/ž). Lokacija rada je Novi Marof. Poslodavac Vam nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja, rad u dinamičnom i multinacionalnom okruženju te razne benefite. Prijaviti se možete ovdje do 24.05.2023.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava na poziciju Voditelj smjene vozača (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Poslodavac osigurava samostalnost, profesionalni razvoj  te dinamičan tim. Možete se prijaviti do 01.07.2023. Prijavu možete napraviti na linku.


Dino Export d.o.o. zapošljava na poziciju Radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Dino Export Vam omogućuje dinamično i odgovorno poslovo okruženje, stimulacije kroz sustav nagrađivanja, mogućnost razvoja karijere i mnogo više. Više o benefitima možete saznati na linku prijave. Prijaviti se možete do 03.06.2023.

Deceuninck d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) i Radnika u logistici (m/ž). Mjesto rada je Donja Bistra. Deceuninck Vam osigurava naknadu putnih troškova, topli obrok, stimulativna primanja i razne pogodnosti koje možete pronaći na linku. Rok za prijavu je do 01.06.2023. 

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Blagajnika na naplatnim kućicama (m/ž) u mjestu Zaprešić. Poslodavac Vam omogućuje atraktivna primanja, plaćeni prijevoz i daljnji razvoj karijere. Prijaviti se možete na linku do 09.05.2023.

David Prijevoz d.o.o. zapošljava na poziciju Dostavljač (m/ž). Mjesto rada je Donja Bistra. Poslodavac omogućuje službeni mobitel i vozilo, stalni radni odnos te plaću u rasponu 796 eura do 1062 eura. Rok za prijavu je 10.05.2023. Prijaviti se možete na ovdje.

Mamut Fortis d.o.o. zapošljava na poziciju Terenski komercijalist (m/ž). Mjesto rada je područje Zagreba, Sjeverne Hrvatske te Središnje Dalmacije i istre. Mamut Fortis     Vam osigurava terenski rad, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i stalni radni odnos. Rok za prijavu je 10.05.2023, a prijaviti se možete na linku.

KTC d.d.traži Radnika u poljoljekarni (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac Vam omogućuje rad na određeno vrijeme, stručne kolege i rad u dinamičnom okruženju. Prijaviti se možete do 15.05.2023. Link za prijavu pronađite ovdje.

Tkalec Trans d.o.o. zapošljava na poziciju Vozač teretnog motornov gozila C+E (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac Vam nudi dnevnicu od 90 eura i stimulacije, mogućnost zapošljavanja umirovljenika i rad na puno radno vrijeme. Prijaviti se možete do 31.05.2023 na linku.

www.sjever.hr
06.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.