Now Reading:
Još jedna uspješna proljetna akcija članova Rotary cluba Prelog i prijatelja – održan humanitarni turnir u tenisu i beli
Full Article 1 minutes read

Još jedna uspješna proljetna akcija članova Rotary cluba Prelog i prijatelja – održan humanitarni turnir u tenisu i beli

Prošlu subotu Rotary club Prelog iskoristio je sunčani dan za svoju prvu proljetnu akciju. Naime, u suradnji sa Tenis klubom Prelog, Rotaract klubom Međimurje i Inner Wheel klubom Prelog organizirali su dobrotvorni turnir u tenisu i kartanju bele.

Uz roštilj i zabavu, posjetitelji su imali priliku odigrati tombolu koja je bila svaka dobitna. Sve prikupljene donacije namijenjene su bile Udruzi za autizam “Pogled” i Petru Špoljariću iz Goričana. Na teniskom natjecanju u Prelogu okupilo se 14 mješovitih i 17 muških parova, a 10 parova posvetilo se turniru u beli.

U mješovitim parovima u finalu je bolji bio par Rakić/Oto od para Vurušić/Majsen, dok je u muškom finalu par Balaž/Pokos bio bolji od para Novak/Rakić. Pobjedu u beli odnio je par Sinković/Meingassner.

– Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali i odazvali se u velikom broju. Pratite nas i dalje jer nas čekaju još veliki projekti. Zahvaljujemo se sponzorima koji su nam omogućili lakšu organizaciju turnira i pomogli u prikupljanju tombola – poručili su iz Rotary cluba Prelog.

www.sjever.hr
04.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.