Now Reading:
Još jedna uspješna proljetna akcija članova Rotary cluba Prelog i prijatelja – održan humanitarni turnir u tenisu i beli
Full Article 1 minutes read

Još jedna uspješna proljetna akcija članova Rotary cluba Prelog i prijatelja – održan humanitarni turnir u tenisu i beli

Prošlu subotu Rotary club Prelog iskoristio je sunčani dan za svoju prvu proljetnu akciju. Naime, u suradnji sa Tenis klubom Prelog, Rotaract klubom Međimurje i Inner Wheel klubom Prelog organizirali su dobrotvorni turnir u tenisu i kartanju bele.

Uz roštilj i zabavu, posjetitelji su imali priliku odigrati tombolu koja je bila svaka dobitna. Sve prikupljene donacije namijenjene su bile Udruzi za autizam “Pogled” i Petru Špoljariću iz Goričana. Na teniskom natjecanju u Prelogu okupilo se 14 mješovitih i 17 muških parova, a 10 parova posvetilo se turniru u beli.

U mješovitim parovima u finalu je bolji bio par Rakić/Oto od para Vurušić/Majsen, dok je u muškom finalu par Balaž/Pokos bio bolji od para Novak/Rakić. Pobjedu u beli odnio je par Sinković/Meingassner.

– Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali i odazvali se u velikom broju. Pratite nas i dalje jer nas čekaju još veliki projekti. Zahvaljujemo se sponzorima koji su nam omogućili lakšu organizaciju turnira i pomogli u prikupljanju tombola – poručili su iz Rotary cluba Prelog.

www.sjever.hr
04.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.