Now Reading:
Župan Kolar obišao početak radova na mostu u Velikoj Petrovagorskoj
Full Article 1 minutes read

Župan Kolar obišao početak radova na mostu u Velikoj Petrovagorskoj

Na Županijskoj cesti Ž2126, na samom rubu Općine Lobor u utorak je započela sanacija mosta Velika Petrovagorska, a početak radova je zajedno s ravnateljem Županijske uprave za ceste Krapinsko – zagorske županije Stjepanom Sirovcem i načelnicom Općine Lobor Ljubicom Jembrih, obišao krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

– Radi se o mostu, odnosno propustu na županijskoj cesti u neposrednoj blizini državne ceste D29. Ugovorena vrijednost radova je 151.874 eura te se njihov završetak očekuje u drugoj polovici lipnja – pojasnio je župan Kolar te još jednom naglasio kako je na području KZŽ trenutno u tijeku “opća mobilizacija” s ciljem maksimalnog iskorištavanja raspoloživih sredstava iz Fonda solidarnosti.

Izvođač radova je tvrtka Završni radovi Krešo d.o.o., dok stručni nadzor provodi tvrtka Viacon d.o.o..

Zbog radova je za promet zatvorena županijska cesta Ž2126 (Petrova Gora (DC29) – Gregurovec – Mihovljan (ŽC2125)). Obilazni pravac za vrijeme privremenog zatvaranja prometa je: Petrova Gora – Novi Golubovec – Kuzminec – Mihovljan – Gregurovec i obratno (državnom cestom D29, državnom cestom D35, županijskom cestom Ž2125 i županijskom cestom Ž2126).

www.sjever.hr
11.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.