Now Reading:
TRAŽI SE NAJBOLJI RADNIK U HRVATSKOJ Predložite svog kandidata – pobjednika čeka nagrada od 10 tisuća eura!
Full Article 2 minutes read

TRAŽI SE NAJBOLJI RADNIK U HRVATSKOJ Predložite svog kandidata – pobjednika čeka nagrada od 10 tisuća eura!

Mali svjetionik šestu godinu zaredom traži i nagrađuje Naj radnika Hrvatske novčanom nagradom koja će ove godine iznositi 10.000 eura.

– Cilj nam je promicanje optimizma u Hrvatskoj na način da priče vrijednih radnika podijelimo s javnosti i ukažemo na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge, znali mi to ili ne – poručuju organizatori te dodaju:

– Do ove godine nagradili smo izuzetne zaposlenike s čak 400.000 kuna, a tu praksu namjeravamo nastaviti i dalje. Vjerujemo u to da ovim projektom možemo učiniti Lijepu Našu boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama. Upravo zato je i naš slogan “Na putu do velikih priča”.

Natječaj je otvoren mjesec dana, a prijave su započele od 4. travnja te traju sve do 4. svibnja, kada će se od 10 kandidata izabrati jedan pobjednik.

Naime, svake godine Mali svjetionik nagrađuje zaposlenika godine. Ove godine iznosi su sljedeći: 10.000 eura za prvo mjesto i 1.000 eura za preostale kandidate finaliste (Top 10).

Do ove godine najboljim je zaposlenicima uručeno čak 400.000 kuna, a novac za nagradni fond se prikuplja putem donacija partnera.

Projekt funkcionira tako da svatko može prijaviti drugu osobu, za koju smatra da zaslužuje biti proglašen zaposlenikom godine, preko formulara koji se nalazi na web stranici www.malisvjetionik.hr.

Kroz nekoliko pitanja prijavitelj treba odgovoriti zašto bi upravo njegov kandidat trebao biti proglašen Naj radnikom i osvojiti nagradu Mali svjetionik.

Komisija će potom odabrati Top 10 kandidata za nagradu, a oni će biti objavljeni na internetskoj stranici i društvenim mrežama tijekom mjeseci lipnja-listopada.

Dodjela nagrade održat će se 10. studenog ove godine u 20 sati u City Plazi Zagreb te će na dodjelu biti pozvani svi finalisti s obitelji, kao i organizatori projekta.

www.sjever.hr
05.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.