Now Reading:
Podijeljeni paketi uskršnje humanitarne akcije “Košarica ljubavi” u općini Lobor!
Full Article 2 minutes read

Podijeljeni paketi uskršnje humanitarne akcije “Košarica ljubavi” u općini Lobor!

U suradnji Općine Lobor, Socijalnog vijeća i Savjeta mladih provedena je akcija “Košarica ljubavi”.

Cilj ove humanitarne akcije je pomoći socijalno najugroženijim stanovnicima na području općine uoči Uskrsa, a dobrovoljni prilozi sakupljali su se u Crkvi Svete Ane u Loboru.

-Od srca hvala svima vama koji ste donijeli svoj nesebični prilog, hvala Općini Lobor i našim curama iz Socijalnog vijeća te mladima iz Savjeta mladih koji su vrijedno slagali sve pakete, kao i članovima Ekonomskog i Pastoralnog vijeća koji su pomogli raznositi pakete do najpotrebnijih. Još jednom smo pokazali veliko srce – poručili su iz Župe Svete Ane Lobor.

Zadovoljna nastavkom tradicionalne akcije je i načelnica Općine Lobor Ljubica Jembrih. Istaknula je da Općina puno radi na tome da pomogne socijalno najugroženijim građanima.

Košarica ljubavi je samo još jedna u nizu akcija koje provodimo za naše najpotrebitije. Nadamo se da smo ih uspjeli barem malo razveseliti i uljepšati blagdan Uskrsa. Također, prema novoj odluci o socijalnoj skrbi, povećali smo i iznos jednokratne novčane pomoći za naše socijalno ugrožene stanovnike tako da stvarno radimo na tome da im olakšamo koliko god možemo – izjavila je načelnica Općine Lobor Jembrih.

Ovim putem, u ime Općine Lobor načelnica Jembrih zaželjela je svim mještankama i mještanima, sretan i blagoslovljen Uskrs!

sjever.hr
03.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.