Now Reading:
Žena izvrijeđala djelatnicu u pošti zbog reda na šalteru – Vikala joj “Boli te ku*ac, ku*va mala, kobila, smeće, majmun”
Full Article 1 minutes read

Žena izvrijeđala djelatnicu u pošti zbog reda na šalteru – Vikala joj “Boli te ku*ac, ku*va mala, kobila, smeće, majmun”

Žena (55) proglašena je krivom i osuđena zbog nereda koji je počinila u poštanskom uredu u Đurđevcu u siječnju oko 13:55 sati, prenosi 24 sata.

Prema presudi, ona je u poštanskom uredu “narušavala javni red i mir na način da je vikala i galamila na drugu ženu (37) iz Đurđevca, vrijeđajući je pogrdnim riječima: ‘Govno, pi*ka ti materina’ i slično, smatrajući da je stala u red ispred nje”.

Kad je djelatnica Hrvatske pošte (26) opomenula okrivljenu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ista je počela vikati i galamiti na nju, vrijeđajući je riječima: “Boli te ku*ac, kurva mala, kobila, smeće, majmun” i drugo.

Okrivljena je vikala i na drugu djelatnicu (52), riječima: “Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoriti šta ja trebam popuniti” jer joj je ova rekla da je potrebno popuniti obrazac. Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – navodi se u presudi, a prenosi 24sata.

Sudac ju je kaznio sa 60 eura za remećenje javnog reda i mira te mora platiti 15 eura troškova prekršajnog postupka.

www.sjever.hr / www.24sata.hr
28.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.