Now Reading:
Žena izvrijeđala djelatnicu u pošti zbog reda na šalteru – Vikala joj “Boli te ku*ac, ku*va mala, kobila, smeće, majmun”
Full Article 1 minutes read

Žena izvrijeđala djelatnicu u pošti zbog reda na šalteru – Vikala joj “Boli te ku*ac, ku*va mala, kobila, smeće, majmun”

Žena (55) proglašena je krivom i osuđena zbog nereda koji je počinila u poštanskom uredu u Đurđevcu u siječnju oko 13:55 sati, prenosi 24 sata.

Prema presudi, ona je u poštanskom uredu “narušavala javni red i mir na način da je vikala i galamila na drugu ženu (37) iz Đurđevca, vrijeđajući je pogrdnim riječima: ‘Govno, pi*ka ti materina’ i slično, smatrajući da je stala u red ispred nje”.

Kad je djelatnica Hrvatske pošte (26) opomenula okrivljenu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ista je počela vikati i galamiti na nju, vrijeđajući je riječima: “Boli te ku*ac, kurva mala, kobila, smeće, majmun” i drugo.

Okrivljena je vikala i na drugu djelatnicu (52), riječima: “Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoriti šta ja trebam popuniti” jer joj je ova rekla da je potrebno popuniti obrazac. Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – navodi se u presudi, a prenosi 24sata.

Sudac ju je kaznio sa 60 eura za remećenje javnog reda i mira te mora platiti 15 eura troškova prekršajnog postupka.

www.sjever.hr / www.24sata.hr
28.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.