Now Reading:
Općina Zlatar Bistrica s ciljem povećanja sigurnosti u prometu kreće u rješavanje kritičnih točka – uskoro stiže i nova kamera?
Full Article 50 second read

Općina Zlatar Bistrica s ciljem povećanja sigurnosti u prometu kreće u rješavanje kritičnih točka – uskoro stiže i nova kamera?

nadzorna kamera

Predstavnici Općine Zlatar Bistrica ovih su dana zajedno s predstavnicima Hrvatskih cesta i Policijske postaje Zlatar obišli tamošnje prometnice kako bi utvrdili kritične točke na kojima je potrebno provesti određene zahvate.

Cilj je, naravno, veća sigurnost svih sudionika u prometu, pa je tako, između ostalog, utvrđeno kako je u Zagorskoj ulici radi smirivanja prometa potrebno postavljanje kamere za nadzor brzine.

Isto tako, duž Zagorske i Ulice Vladimira Nazora, odnosno državne ceste D29 potrebno je iscrtati pješačke prijelaze, a na županijskoj cesti prema dječjem vrtiću uz iscrtavanje pješačkog prijelaza i potrebno je postaviti i uzdignutu površinu.

Zbog nedovoljne preglednosti prilikom izlaska na državnu cestu D24 i D29 potrebno postaviti prometna ogledala, a u Zagorskoj ulici uz rub prometnice u dijelu nizbrdice i krivine zaštitnu ogradu.

-O svim navedenim pitanjima očekuje se očitovanje nadležnih institucija kako bi se sva pitanja uspješno riješila – poručuju iz Općine.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / zlatar-bistrica.hr
18.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.