Now Reading:
Općina Zlatar Bistrica s ciljem povećanja sigurnosti u prometu kreće u rješavanje kritičnih točka – uskoro stiže i nova kamera?
Full Article 50 second read

Općina Zlatar Bistrica s ciljem povećanja sigurnosti u prometu kreće u rješavanje kritičnih točka – uskoro stiže i nova kamera?

nadzorna kamera

Predstavnici Općine Zlatar Bistrica ovih su dana zajedno s predstavnicima Hrvatskih cesta i Policijske postaje Zlatar obišli tamošnje prometnice kako bi utvrdili kritične točke na kojima je potrebno provesti određene zahvate.

Cilj je, naravno, veća sigurnost svih sudionika u prometu, pa je tako, između ostalog, utvrđeno kako je u Zagorskoj ulici radi smirivanja prometa potrebno postavljanje kamere za nadzor brzine.

Isto tako, duž Zagorske i Ulice Vladimira Nazora, odnosno državne ceste D29 potrebno je iscrtati pješačke prijelaze, a na županijskoj cesti prema dječjem vrtiću uz iscrtavanje pješačkog prijelaza i potrebno je postaviti i uzdignutu površinu.

Zbog nedovoljne preglednosti prilikom izlaska na državnu cestu D24 i D29 potrebno postaviti prometna ogledala, a u Zagorskoj ulici uz rub prometnice u dijelu nizbrdice i krivine zaštitnu ogradu.

-O svim navedenim pitanjima očekuje se očitovanje nadležnih institucija kako bi se sva pitanja uspješno riješila – poručuju iz Općine.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / zlatar-bistrica.hr
18.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.