Now Reading:
KOJI TIP! Vozio bez vozačke, odbio test na drogu, pokušao pobjeći i ozlijedio dvoje policajaca
Full Article 1 minutes read

KOJI TIP! Vozio bez vozačke, odbio test na drogu, pokušao pobjeći i ozlijedio dvoje policajaca

Iako su se sigurno već susretali sa svakakvim situacijama, dvoje policajaca koji su u ranim jutarnjim satima zaustavili 33-godišnjeg vozača zasigurno se nije nadalo onome što su doživjeli.

Naime, policijski službenici Postaje prometne policije Pula-Pola su 13. ožujka oko 5.10 sati tijekom obavljanja redovne kontrole prometa zaustavili i kontrolirali osobni automobil riječke registracijske oznake kojim je upravljao 33-godišnjak, donosi Tportal.

Vozač im je izjavio kako nema vozačku dozvolu, izašao iz vozila i htio jednostavno otići s mjesta kontrole. Policijska službenica upozorila je muškarca i naredila da se zaustavi, no on se oglušio na naredbu. Kako bi ga spriječili da ode, a budući da je 33-godišnjak pružao otpor, policijski službenici nad njime su uporabili sredstva prisile.

Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je vozilom upravljao prije stjecanja prava te je izričito odbio ponuđeno testiranje na drogu, pa mu je nadležni sud odredio osam dana zadržavanja u zatvoru, piše Tportal.

Tijekom policijskog postupanja lake tjelesne ozljede zadobili su policajka i policajac, dok vozač nije ozlijeđen.

foto: ilustracija (arhiva)
sjever.hr/tportal.hr
15.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.