Now Reading:
Grad Prelog i ove godine domaćin međunarodnog sajma AGRO ARCA – požurite s prijavama i predstavite vlastitu kreativnost i inovativnost
Full Article 2 minutes read

Grad Prelog i ove godine domaćin međunarodnog sajma AGRO ARCA – požurite s prijavama i predstavite vlastitu kreativnost i inovativnost

Grad Prelog u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora i ove godine organizira međunarodni sajam AGRO ARCA koji će se održati od 12. do 14. svibnja.

Riječ je o međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji na kojem će se i ove godine, po 14. puta, promovirati programi i projekti pokrovitelja, supokrovitelja, sponzora, partnera iz poduzetništva, obrtništva, zadrugarstva, a sajam će biti obogaćen i brojnim popratnim sadržajima.

Organizatori i ovim, 14. sajmom AGRO ARCA žele pružiti svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, proizvodnji i sigurnosti hrane, te predstave svoja dostignuća na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane.

Ciljevi sajma su prezentacija i promocija novih ideja, projekata, inovacija, proizvoda i usluga, direktna prodaja i poslovno povezivanje, informiranje i educiranje o tržištu, upoznavanje i razmjena informacija s inovatorima, izlagačima, inovativnim tvrtkama, javno priznanje za kvalitetu proizvoda i usluga kroz nagrade sajma, medijska promocija izlagača, proizvoda i inovacija i autora te edukacija i razmjena iskustva.

Prijaviti se mogu inovatori, obrtnici, poduzetnici, OPG-ovi, male, srednje i velike tvrtke, udruženja inovatora, poduzetnika, obrtnika, zadruge, znanstvena zajednica te mladi i to online putem web stranice www.agro-arca.com ili www.inovatorstvo.com.

www.sjever.hr / prelog.hr
15.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.