Now Reading:
Grad Prelog i ove godine domaćin međunarodnog sajma AGRO ARCA – požurite s prijavama i predstavite vlastitu kreativnost i inovativnost
Full Article 2 minutes read

Grad Prelog i ove godine domaćin međunarodnog sajma AGRO ARCA – požurite s prijavama i predstavite vlastitu kreativnost i inovativnost

Grad Prelog u suradnji s Hrvatskom zajednicom inovatora i ove godine organizira međunarodni sajam AGRO ARCA koji će se održati od 12. do 14. svibnja.

Riječ je o međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji na kojem će se i ove godine, po 14. puta, promovirati programi i projekti pokrovitelja, supokrovitelja, sponzora, partnera iz poduzetništva, obrtništva, zadrugarstva, a sajam će biti obogaćen i brojnim popratnim sadržajima.

Organizatori i ovim, 14. sajmom AGRO ARCA žele pružiti svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, proizvodnji i sigurnosti hrane, te predstave svoja dostignuća na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane.

Ciljevi sajma su prezentacija i promocija novih ideja, projekata, inovacija, proizvoda i usluga, direktna prodaja i poslovno povezivanje, informiranje i educiranje o tržištu, upoznavanje i razmjena informacija s inovatorima, izlagačima, inovativnim tvrtkama, javno priznanje za kvalitetu proizvoda i usluga kroz nagrade sajma, medijska promocija izlagača, proizvoda i inovacija i autora te edukacija i razmjena iskustva.

Prijaviti se mogu inovatori, obrtnici, poduzetnici, OPG-ovi, male, srednje i velike tvrtke, udruženja inovatora, poduzetnika, obrtnika, zadruge, znanstvena zajednica te mladi i to online putem web stranice www.agro-arca.com ili www.inovatorstvo.com.

www.sjever.hr / prelog.hr
15.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.