Now Reading:
PONOVNO BRILIJANTNI! Bedekovčanskim “Zmajevima” na “Moslavac openu” osam zlata, četiri srebra i tri bronce
Full Article 2 minutes read

PONOVNO BRILIJANTNI! Bedekovčanskim “Zmajevima” na “Moslavac openu” osam zlata, četiri srebra i tri bronce

U subotu je u Popovači održana Međunarodni kickboxing kup „Moslavac open“ u pointfightingu, light contactu i kick lightu za sve dobne skupine. Sudjelovalo je ukupno 321 natjecatelj iz 30 kickboxing klubova i tri države, a među njim i članovi Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina.

Bedekovčanski kickboxing klub predstavljalo je osam natjecatelja u 15 startova: troje u pointfightingu: Luka Sovec, Nicol Papeš i Elena Ljubek, petero u light contactu: Marija-Antoaneta Hranić, Karla Ptičar, Iva Bingula, Noa Počekal i Ognjen Ledinščak te sedmero njih u kick lightu: Nicol Papeš, Marija – Antoaneta Hranić, Karla Ptičar, Iva Bingula, Elena Ljubek, Noa Počekal i Ognjen Ledinščak.

Bedekovčanski “Zmajevi” izborili su tako 12 finala te je osvojili osam zlata, četiri srebra i tri bronce, a po sveukupnoj uspješnosti u konkurenciji 30 klubova sudionika zauzeli visoko četvrto mjesto te time postali najbolji zagorski klub kupa. Zlata su osvajali u sve tri discipline u kojima su nastupali pa su im tako tri zlata pripala u pointfightingu, tri zlata u kick lightu i dva zlata u light contactu.

– U ovom zahtjevnom i natjecanjima pretrpanom prvom polugodištu, odradili smo jedan vrlo dobar natjecateljski dan. Nakon Zabok opena u siječnju, Europskog kupa u Karlovcu u veljači, državnog prvenstva u Đakovu prije tjedan dana, ovo nam je u kratkom razdoblju četvrto natjecanje i glede šarolikog sastava Zmaja, od djece do seniora i od početnika do onih starih boraca, možemo biti zadovoljni ostvarenim. Još uvijek se uhodavamo i tek smo u početnoj fazi stvaranja jedne “top” ekipe – poručio je predsjednik KBK “Zmaj” Bedekovčina, Arpad Jakša.

www.sjever.hr
14.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.