Now Reading:
PONOVNO BRILIJANTNI! Bedekovčanskim “Zmajevima” na “Moslavac openu” osam zlata, četiri srebra i tri bronce
Full Article 2 minutes read

PONOVNO BRILIJANTNI! Bedekovčanskim “Zmajevima” na “Moslavac openu” osam zlata, četiri srebra i tri bronce

U subotu je u Popovači održana Međunarodni kickboxing kup „Moslavac open“ u pointfightingu, light contactu i kick lightu za sve dobne skupine. Sudjelovalo je ukupno 321 natjecatelj iz 30 kickboxing klubova i tri države, a među njim i članovi Kickboxing kluba “Zmaj” Bedekovčina.

Bedekovčanski kickboxing klub predstavljalo je osam natjecatelja u 15 startova: troje u pointfightingu: Luka Sovec, Nicol Papeš i Elena Ljubek, petero u light contactu: Marija-Antoaneta Hranić, Karla Ptičar, Iva Bingula, Noa Počekal i Ognjen Ledinščak te sedmero njih u kick lightu: Nicol Papeš, Marija – Antoaneta Hranić, Karla Ptičar, Iva Bingula, Elena Ljubek, Noa Počekal i Ognjen Ledinščak.

Bedekovčanski “Zmajevi” izborili su tako 12 finala te je osvojili osam zlata, četiri srebra i tri bronce, a po sveukupnoj uspješnosti u konkurenciji 30 klubova sudionika zauzeli visoko četvrto mjesto te time postali najbolji zagorski klub kupa. Zlata su osvajali u sve tri discipline u kojima su nastupali pa su im tako tri zlata pripala u pointfightingu, tri zlata u kick lightu i dva zlata u light contactu.

– U ovom zahtjevnom i natjecanjima pretrpanom prvom polugodištu, odradili smo jedan vrlo dobar natjecateljski dan. Nakon Zabok opena u siječnju, Europskog kupa u Karlovcu u veljači, državnog prvenstva u Đakovu prije tjedan dana, ovo nam je u kratkom razdoblju četvrto natjecanje i glede šarolikog sastava Zmaja, od djece do seniora i od početnika do onih starih boraca, možemo biti zadovoljni ostvarenim. Još uvijek se uhodavamo i tek smo u početnoj fazi stvaranja jedne “top” ekipe – poručio je predsjednik KBK “Zmaj” Bedekovčina, Arpad Jakša.

www.sjever.hr
14.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.