Now Reading:
U NŠK “Orač” Petrijanec održana izborna skupština! Novi predsjednik kluba je Tomislav Klaneček
Full Article 2 minutes read

U NŠK “Orač” Petrijanec održana izborna skupština! Novi predsjednik kluba je Tomislav Klaneček

NŠK “Orač” Petrijanec je, nakon prve prvenstvene utakmice proljetnog dijela sezone u kojoj je ostvarena pobjeda od 0:4 protiv ŠNK Lunjkovec, održao izbornu godišnju Skupštinu nogometnog kluba.

Za novog predsjednika tako je na Skupštini imenovan je dosadašnji potpredsjednik Tomislav Klaneček, dok novo mjesto potpredsjednika zauzima Damir Jambriško, a mjesto tajnika Pavao Križanec. Također su se uz novo vodstvo kluba pridružili i novi članovi izvršnog odbora, koji će također nastojati dati svoj doprinos. S mjesta dužnosti predsjednika razriješen je Stjepan Klaneček kao i tajnik Ranko Klaneček.

Valja napomenuti kako će članovi dosadašnje uprave g. Stjepan i Ranko Klaneček i dalje ostati u klubu u drugim funkcijama i pomagati u realizaciji ciljeva kluba.

Iz nogometnog kluba Orač istaknuli su kako u nogometni centar i dalje upisuju djecu i mlade (od 6 godina nadalje) te su pozvali roditelje na suradnju u sklopu nogometnog centra.

-Prije svega čestitam seniorima na dobrom startu u proljetni dio nogometne sezone i prvoj prvenstvenoj pobjedi. Također, zahvaljujem se dosadašnjem vodstvu kluba koje je uložilo puno truda, vremena i volje u vođenje nogometnog kluba koji zajedno sa Nk “Novom Vesi” ima nogometni centar u 5 mlađih kategorija, seniorsku ekipu i od jeseni i veteransku ekipu na čemu zahvaljujem Križanec Pavlu na volji i angažmanu oko veteranske ekipe. Novom vodstvu želim puno uspjeha u vođenju kluba i naravno međusobnu suradnju s općinom Petrijanec koja je svih ovih godina bila na visokom nivou. NŠK Orač okuplja velik broj igrača i mladih i taj nogometni klub ima tradiciju dugu već 75 godina i drago mi je da imamo dobro organiziran nogometni centar. Prošle godine je općina zajedno sa sponzorima opremila trenirkama i torbama  male igrače nogometnog centra. Zahvaljujem se također klubu na prigodnom poklonu i lijepom iznenađenju – istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

sjever.hr
13.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.