Now Reading:
U Varaždinu pronađeni predmeti povezani s ubojstvom Željka Hatlaka
Full Article 1 minutes read

U Varaždinu pronađeni predmeti povezani s ubojstvom Željka Hatlaka

Iz PU varaždinske stiglo je izvanredno priopćenje vezano uz slučaj Željka Hatlaka (56) u kojem navode da se radi o nasilnoj smrti prouzročenoj vatrenim oružjem.

Podsjetimo, njegov je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u nedjelju, 5. ožujka u večernjim satima.

U koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja počinitelja i svih okolnosti kaznenog djela ubojstva počinjenog na štetu 56-godišnjaka.

Provedenim dokaznim radnjama na području grada Varaždina pronađeni su predmeti i tragovi koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke su na području Karlovca pronašli osobno vozilo u vlasništvu žrtve te je u četvrtak, 9. ožujka u Karlovcu provedena dokazna radnja pretrage navedenog vozila.

Policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja po čijem ćemo dovršetku pravovremeno izvijestiti javnost o utvrđenom.

Foto: nestali.gov.hr

www.sjever.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.