Now Reading:
U Varaždinu pronađeni predmeti povezani s ubojstvom Željka Hatlaka
Full Article 1 minutes read

U Varaždinu pronađeni predmeti povezani s ubojstvom Željka Hatlaka

Iz PU varaždinske stiglo je izvanredno priopćenje vezano uz slučaj Željka Hatlaka (56) u kojem navode da se radi o nasilnoj smrti prouzročenoj vatrenim oružjem.

Podsjetimo, njegov je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u nedjelju, 5. ožujka u večernjim satima.

U koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja počinitelja i svih okolnosti kaznenog djela ubojstva počinjenog na štetu 56-godišnjaka.

Provedenim dokaznim radnjama na području grada Varaždina pronađeni su predmeti i tragovi koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke su na području Karlovca pronašli osobno vozilo u vlasništvu žrtve te je u četvrtak, 9. ožujka u Karlovcu provedena dokazna radnja pretrage navedenog vozila.

Policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja po čijem ćemo dovršetku pravovremeno izvijestiti javnost o utvrđenom.

Foto: nestali.gov.hr

www.sjever.hr
10.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.