Now Reading:
CrazyHill trailom na kojem se okupilo preko 350 trkača započeo je najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji – ludbreški Welcome Spring
Full Article 2 minutes read

CrazyHill trailom na kojem se okupilo preko 350 trkača započeo je najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji – ludbreški Welcome Spring

Popularnom CrazyHill trail utrkom koja se trčala u subotu započeo je ludbreški Welcome Spring festival, najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji. Na tri staze trčalo je čak 356 trkača.

U utrci na 34 kilometra najbrži je bio Matej Nidorfer iz Slovenije, drugi je bio Bruno Hlebar, a treći Tomislav Vertuš. Kod žena najbrža je bila Paula Vrdoljak, druga je bila Anita Lacković, a treće mjesto pripalo je Aleksandri Galetić.

Utrku na 16 kilometara najbrže je otrčao Matija Crnković, drugi je bio Luka Špehar, a treći Mateo Ledinski. Kod žena prvo je mjesto pripalo Marini Godinić, drugo mjesto Martini Štrkalj, a treća je bila Tamara Markotić.

U utrci na 10 kilometara prvi je bio Saša Horvat, drugo mjesto osvojio je Ivica Plantak, a treće Vladimir Slunjski. Kod žena prva je bila Ivana Zeljko, druga Sanja Dapić Striga, a treće je mjesto pripalo Luciji Sačer.

Nakon odraslih, u nedjelju su trčala djeca. Naime, održana je dječja utrka Mini Crazyhill kids na kojoj su učenici od 1. do 4. razreda trčali 800 metara, a oni od 5. do 8. 1600 metara u dvije kategorije.

Među djevojčicama u kategoriji od 1. do 4. razreda prva je bila Sofija Vrabec, druga Vita Križanić, a treća Mia Vuk, dok je među dječacima najbrži bio Ivano Matijašec, drugi je bio David Valenko, a treći Janko Šagi.

U kategoriji od 5. do 6. razreda među dječacima najbrži je bio Leon Žnidarić, drugi je bio Mihael Rašić, a treći Fran Matijašec. Među djevojčicama prvo mjesto pripalo je Luciji Lohajner, drugo Mateji Mihalić, a treće Evi Križanić.

U kategoriji 7. do 8. razreda među dječacima najbrži je bio Andrija Bedeković, drugi je bio Darko Hulama, a treći Stjepan Stunjek. Među djevojčicama u istoj kategoriji prva je bila Marta Gložinić, druga je bila Dorotea Modrić, a treća Helena Marčun.

Ovaj vikend u sklopu Welcome Spring Festivala bit će u znaku planinarskih pohoda i kajaka.

www.sjever.hr / ludbreg.hr
07.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.