Now Reading:
CrazyHill trailom na kojem se okupilo preko 350 trkača započeo je najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji – ludbreški Welcome Spring
Full Article 2 minutes read

CrazyHill trailom na kojem se okupilo preko 350 trkača započeo je najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji – ludbreški Welcome Spring

Popularnom CrazyHill trail utrkom koja se trčala u subotu započeo je ludbreški Welcome Spring festival, najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji. Na tri staze trčalo je čak 356 trkača.

U utrci na 34 kilometra najbrži je bio Matej Nidorfer iz Slovenije, drugi je bio Bruno Hlebar, a treći Tomislav Vertuš. Kod žena najbrža je bila Paula Vrdoljak, druga je bila Anita Lacković, a treće mjesto pripalo je Aleksandri Galetić.

Utrku na 16 kilometara najbrže je otrčao Matija Crnković, drugi je bio Luka Špehar, a treći Mateo Ledinski. Kod žena prvo je mjesto pripalo Marini Godinić, drugo mjesto Martini Štrkalj, a treća je bila Tamara Markotić.

U utrci na 10 kilometara prvi je bio Saša Horvat, drugo mjesto osvojio je Ivica Plantak, a treće Vladimir Slunjski. Kod žena prva je bila Ivana Zeljko, druga Sanja Dapić Striga, a treće je mjesto pripalo Luciji Sačer.

Nakon odraslih, u nedjelju su trčala djeca. Naime, održana je dječja utrka Mini Crazyhill kids na kojoj su učenici od 1. do 4. razreda trčali 800 metara, a oni od 5. do 8. 1600 metara u dvije kategorije.

Među djevojčicama u kategoriji od 1. do 4. razreda prva je bila Sofija Vrabec, druga Vita Križanić, a treća Mia Vuk, dok je među dječacima najbrži bio Ivano Matijašec, drugi je bio David Valenko, a treći Janko Šagi.

U kategoriji od 5. do 6. razreda među dječacima najbrži je bio Leon Žnidarić, drugi je bio Mihael Rašić, a treći Fran Matijašec. Među djevojčicama prvo mjesto pripalo je Luciji Lohajner, drugo Mateji Mihalić, a treće Evi Križanić.

U kategoriji 7. do 8. razreda među dječacima najbrži je bio Andrija Bedeković, drugi je bio Darko Hulama, a treći Stjepan Stunjek. Među djevojčicama u istoj kategoriji prva je bila Marta Gložinić, druga je bila Dorotea Modrić, a treća Helena Marčun.

Ovaj vikend u sklopu Welcome Spring Festivala bit će u znaku planinarskih pohoda i kajaka.

www.sjever.hr / ludbreg.hr
07.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.