Now Reading:
Detalji stravičnog zločina u Zagrebu – Ubila muža i držala ga u stanu te rodbini tvrdila da je živ
Full Article 2 minutes read

Detalji stravičnog zločina u Zagrebu – Ubila muža i držala ga u stanu te rodbini tvrdila da je živ

Stravičan zločin o kojem smo jučer izviještavali, a gdje je žena (55) nožem ubila muža (69) i držala ga u stanu dok je rodbini tvrdila da je živ, zgrozio je i iskusne policajce, piše 24 sata.

Kako doznaju, rastrojena žena, koja se nakon što je njen zločin otkriven bacila s prozora i završila u bolnici s teškim ozljedama, pokušala je zataškati ubojstvo tako što je koristila mobitel ubijenog muža i u porukama, koje je slala njegovim najbližima, predstavljala se kao on i govorila da je sve u redu. Ipak, oni su bili sumnjičavi jer se dva dana nisu čuli s njim i došli su na vrata njihova stana provjeriti što se zbiva. No ona ih nije puštala, pa su zvali policiju.

Policajci su zatim, kako bi utvrdili odakle stižu poruke, tražili lokaciju signala i utvrdili da se mobitel nalazi u stanu. To im je bio razlog da, nakon dolaska vatrogasaca, provale u stan, gdje su ugledali stravičan prizor muškarca koji leži u krvi. Žena se zatim bacila s balkona i teško ozlijedila, piše 24 sata.

Kako su za 24 sata izjavili susjedi i poznanici, žena je već dulje vrijeme bila u rastrojenom stanju, ali je odbijala ići na liječenje. Ubijeni muž se brinuo za nju i pokušavao joj pomoći. Objasnili su i kako se iz njihovog stana stalno znala čuti vika u galama, često su se svađali, no posljednjih je dana bilo neuobičajeno tiho.

Detalji očevida se još čekaju, a žena se nalazi u bolnici s teškim ozljedama.

www.sjever.hr
06.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.