Now Reading:
Više od 250 hrvača iz osam europskih zemalja stiglo u Koprivnicu koja je u 18 godina postala jedan od najjačih hrvačkih centara
Full Article 2 minutes read

Više od 250 hrvača iz osam europskih zemalja stiglo u Koprivnicu koja je u 18 godina postala jedan od najjačih hrvačkih centara

U organizaciji Hrvačkog kluba Podravka, više od 250 hrvača iz osam europskih zemalja sudjeluje na 18. izdanju turnira za mlađe uzraste „Zlatni pijetao“ koji se u subotu održava u dvorani Srednje škole u Koprivnici. Hrva se grčko-rimskim načinom, a natjecanje je organizirano po pravilima Svjetske hrvačke federacije.

-Naš turnir je punoljetan, naš Zlatni pijetao ima 18 godina. Zbog toga smo izuzetno sretni i ponosni na sve što smo učinili tijekom ovih godina, prvenstveno na promicanju hrvanja i važnosti bavljenja spotom uopće. Vratili smo se nakon tri pandemijske godine i nadam se da ćemo opravdati sva očekivanja koja su stavljena pred nas, što se tiče same organizacije i sportskih rezultata – rekao je predsjednik Hrvačkog kluba Podravka Darko Tetec.

Uz glavnog sponzora Podravku, u organizaciji su sudjelovali i Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, Komunalac, Koprivničke vode, Inducta++ i Grad Koprivnica.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić otvorio je 18. „Zlatni pijetao“.

-Zahvaljujući svima vama, Koprivnica je jedan od najjačih hrvačkih centara. Zbog volonterki i volontera, svih hrvačica i hrvača, velikog entuzijazma i predanosti u radu oko razvijanja ovog sporta, siguran sam da će tako biti i u narednim godinama – poručio je gradonačelnik Jakšić.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
04.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.