Now Reading:
Više od 250 hrvača iz osam europskih zemalja stiglo u Koprivnicu koja je u 18 godina postala jedan od najjačih hrvačkih centara
Full Article 2 minutes read

Više od 250 hrvača iz osam europskih zemalja stiglo u Koprivnicu koja je u 18 godina postala jedan od najjačih hrvačkih centara

U organizaciji Hrvačkog kluba Podravka, više od 250 hrvača iz osam europskih zemalja sudjeluje na 18. izdanju turnira za mlađe uzraste „Zlatni pijetao“ koji se u subotu održava u dvorani Srednje škole u Koprivnici. Hrva se grčko-rimskim načinom, a natjecanje je organizirano po pravilima Svjetske hrvačke federacije.

-Naš turnir je punoljetan, naš Zlatni pijetao ima 18 godina. Zbog toga smo izuzetno sretni i ponosni na sve što smo učinili tijekom ovih godina, prvenstveno na promicanju hrvanja i važnosti bavljenja spotom uopće. Vratili smo se nakon tri pandemijske godine i nadam se da ćemo opravdati sva očekivanja koja su stavljena pred nas, što se tiče same organizacije i sportskih rezultata – rekao je predsjednik Hrvačkog kluba Podravka Darko Tetec.

Uz glavnog sponzora Podravku, u organizaciji su sudjelovali i Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, Komunalac, Koprivničke vode, Inducta++ i Grad Koprivnica.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić otvorio je 18. „Zlatni pijetao“.

-Zahvaljujući svima vama, Koprivnica je jedan od najjačih hrvačkih centara. Zbog volonterki i volontera, svih hrvačica i hrvača, velikog entuzijazma i predanosti u radu oko razvijanja ovog sporta, siguran sam da će tako biti i u narednim godinama – poručio je gradonačelnik Jakšić.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
04.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.