Now Reading:
“Muškarci se ne mogu zasititi moje jedinstvene metode brijanja” – u erotskom rublju obavlja svoj posao – i to nije sve!
Full Article 2 minutes read

“Muškarci se ne mogu zasititi moje jedinstvene metode brijanja” – u erotskom rublju obavlja svoj posao – i to nije sve!

Ja sam ženski brijač i naplaćujem 113 eura za podrezivanje, a muškarci ne mogu odoljeti mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu se zasititi, kaže 26-godišnja Kara Vera iz Kalifornije, piše 24sata.hr

Vlastitom metodom šišanja privukla je mnoge klijente, odnosno muškarce koji joj jednostavno ne mogu odoljeti. Kara je postala zvijezda društvenih mreža nakon što su njezini radovi postali viralni.

Njezina metoda podrazumijeva podrezivanje muškaraca dok nosi donje rublje i sjedi u krilu svojih klijenata.

Cijene se kreću od oko 100 eura za osnovno šišanje kose ili brade, a više naplaćuje ako je u uslugu uključeno skidanje odjeće i masaža.

-Shvatila sam da ovako mogu zaraditi kada sam sjedila na svom prijatelju na videu koji sam objavila na društvenim mrežama, a koji je ‘eksplodirao’ i svi su pohrlili u komentarima pitati za moje usluge. Odlučila sam se početi oblačiti u donje rublje i sjediti na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja. Dolaze po jedinstveno iskustvo i stvarno uživaju u tome – kaže Kara.

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njezine usluge, Kara otkriva da to nije slučaj. Zapravo, tako dobiva mnoge rezervacije upravo od žena.

Foto: screenshoot Instagram karasfades

sjever.hr/24sata.hr
26.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.