Now Reading:
FOTOGALERIJA Istjerivači duhova, vještice, duhovi i traktori preuzeli ulice Preloga i spalili glavnog krivca za dugo čekanje na aglomeraciju
Full Article 2 minutes read

FOTOGALERIJA Istjerivači duhova, vještice, duhovi i traktori preuzeli ulice Preloga i spalili glavnog krivca za dugo čekanje na aglomeraciju

Zebre, mravi, Indijanci, mandarine, zubići, domina, vještice, Let 3, duhovi, Crvenkapice, ove su nedjelje na još jednom Fašnjaku u Prelogu ispunili ulice grada.

Ovogodišnji Fašnjak održan je u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga, a kako običaj nalaže i ove je godine za sve ono loše što se događalo u Gradu okrivljen Fašnjak.

-Već tradicionalno i dalje čekamo kanalizaciju i aglomeraciju, gradskoga parka, uređenje toga Tuđmanovog trga, nekvoga vekšega dućana, turizma na Marini i one naše toplice; za zaobilaznicu bolje da ne govorim; jo mislim da to nabrojamo več jedno deset let ali nišče nas ne čuje; do ve je navek akcija gradnje trajala od fašenske sobote do pepelnice i unda do drugoga leta crknula – istaknuo je tužitelj.

Branitelj je pokušao obraniti Fašnjaka, ali ipak se nije mogao dosjetiti ničeg dobrog u prošloj godini. Tako je Fašnjak osuđen i kažnjen, a za početak je morao pogledati sve maske na pozornici ispred Doma kulture, od najmanjih iz dječjih vrtića Vesela loptica i Fijolica pa do velikih i najveselijih maski.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek predao je ključeve Grada Preloga najmlađoj maski iz Dječjeg vrtića Vesela loptica, Tessi Knez, a mališani su obećali vratiti ključeve najkasnije do srijede. Turistička zajednica sve prisutne nagradila je krafnama i čajem, kao i bonovima za sve grupe.

Foto: Studio Vipro / prelog.hr
www.sjever.hr / prelog.hr
21.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.