Now Reading:
Petrijanečkom nogometnom klubu na pripremama se pridružio i načelnik Posavec – evo kako se snašao na terenu
Full Article 50 second read

Petrijanečkom nogometnom klubu na pripremama se pridružio i načelnik Posavec – evo kako se snašao na terenu

Igrači Nogometnog kluba Orač iz Petrijanca, koji je inače perjanica tamošnjeg sportskog i društvenog života, proteklog su vikenda pod vodstvom predsjednika kluba Stjepana Klanečeka i trenera Tomislava Križanca boravili na pripremama u Istarskoj županiji kako bi se što bolje pripremili za daljnje nastupe u 2. Županijskoj nogometnoj ligi Varaždin.

Inače, petrijanečki nogometni klub trenutno se nalazi u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice, a kako bi plasman po završetku nogometne sezone bio još bolji u Vrsaru su organizirane su nogometne pripreme u sklopu kojih je ekipa odigrala dvije kvalitetne utakmice.

Jednu utakmicu protiv TUS Priena odigrao je i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji se zahvalio cijeloj ekipi NK Orač na pozivu.

– Hvala dečkima na pozivu, lijepo je bilo odigrati i utakmicu, međutim zbog obaveza nisam mogao cijelo vrijeme biti na pripremama. Uz svakodnevne treninge i dvije pripremne utakmice vjerujem da motivacije za nastavak sezone neće nedostajati – istaknuo je Posavec.

www.sjever.hr
20.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.