Now Reading:
TOTALNI KAOS NA A3 Jedna osoba poginula, 11 u bolnici: U sudaru sudjelovalo 10 auti, 3 teretnjaka i autobus!!
Full Article 2 minutes read

TOTALNI KAOS NA A3 Jedna osoba poginula, 11 u bolnici: U sudaru sudjelovalo 10 auti, 3 teretnjaka i autobus!!

Nekoliko prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo 10 osobnih automobila, tri teretna vozila i jedan autobus dogodilo se oko 18.20 na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na južnoj kolničkoj traci kod Nove Gradiške.

Kako saznaje Jutarnji, jedna osoba je smrtno stradala, dok je 11 osoba ozlijeđeno, od čega četiri teže. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški.

Kako izvještava HAK, zbog prometnih nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac, prekinut je promet između čvorova Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca, a vozi se obilazno državnim cestama. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima.

Na mjestu događaja stigli su policijski službenici te djelatnici Hitne medicinske pomoći, HAC-a i JVP.

Za Jutarnji su iz policije kazali kako je autocesti jako gusta magla koja se naglo spustila što je vjerojatno izazvalo lančani sudar.

HAK izvještava kako je promet između čvorova Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca zatvoren te vozi se obilazno državnim cestama. Također se zbog guste magle vozi uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Iz HAK-a naglašavaju kako je između čvora Slavonski Brod (istok) i odmorišta Sredanci (228+000 km i 229+000 km) u smjeru Bregane, kolona je oko dva km.

Također jučer oko 18.25 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3 kod Zadubravlja, u kojoj su sudjelovala tri vozila (teretni i osobni automobili), a u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Iz HAK-a upozoravaju na smanjenu vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti, osobito na istoku Hrvatske te vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

sjever.hr/jutarnji.hr
15.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.