Now Reading:
LUDBREG PETKOM nastavlja se i u 2023. godini: Predstavlja se već dobro poznata autorica – ulaz besplatan!
Full Article 1 minutes read

LUDBREG PETKOM nastavlja se i u 2023. godini: Predstavlja se već dobro poznata autorica – ulaz besplatan!

Izložbeni prostor dvorca Batthyany bit će mjesto održavanja prvog program u sklopu ovogodišnjeg ‘Ludbrega petkom’. Riječ je o izložbi fotografija studentice Medijskog dizajna Klare Čopec koja nosi naziv ‘Kompozicija u arhitekturi’.

– Izložba prikazuje detalje građevine odnosno arhitekture. To su jednostavni prikazi u kojima se javlja sklad i kompozicija. Fotografije prikazuju moje viđenje određene građevine, neki detalj koji drugi toliko ne primjećuju kao ja – ističe 21-godišnja autorica koja je ludbreškoj publici već dobro poznata.

Naime, ovo je njena treća izložba fotografija u sklopu programa ‘Ludbreg petkom’, no nije na odmet ponoviti da Klara dolazi iz Zagreba gdje je završila Srednju školu primijenjene umjetnosti i dizajna za fotografskog dizajnera. Trenutno studira Medijski dizajn u Koprivnici. Sa svojim radovima je sudjelovala na raznim natjecanjima i izložbama.

Otvorenje izložbe održat će se 13. siječnja u 18 sati u izložbenom prostoru dvorca Batthyany, a osim na dan otvorenja izložba će se moći razgledati i u periodu od 16. do 20. siječnja, od 7 do 15 sati uz prethodnu najavu na 042 306 113 ili na e-mail: anja@czkidn.hr. Ulaz je besplatan.

www.sjever.hr
12.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.