Now Reading:
Vozio pijan, bez vozačke i prometne i imao još jedno neugodno iznenađenje za policiju – evo što je prevozio
Full Article 1 minutes read

Vozio pijan, bez vozačke i prometne i imao još jedno neugodno iznenađenje za policiju – evo što je prevozio

PU varaždinska javlja da je 6. siječnja oko 17.55 sati mjestu Škriljevec zaustavljen osobni automobil za koji je isteklo važenje prometne dozvole te za vozilo nije sklopljen ugovor o obaveznom osiguranju u prometu.

Pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.71 promila, u vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom, kada nije izvršio izvanredni liječnički pregled te kod sebe nije imao vozačku dozvolu, vozilom je upravljao 48 godišnji muškarac.

Prilikom pregleda vozila i vozača, u unutrašnjosti vozila ispod vozačevog sjedala uočena je cijev sive boje, te je 48-godišnjak dragovoljno predao policijskim službenicima ručno rađeni malokalibarski pištolj s produženom cijevi na kojoj je ugrađena optika, s streljivom u cijevi kalibra 5,6 mm, koji mu je privremeno oduzet. 48-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju.

Dana 7. siječnja u vremenu od 10,45 do 11,20 sati temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga kuće 48-godišnjaka te je pronađena zračna puška koju muškarac nije prijavio. Protiv njega će se podnijeti odgovarajuće prijave.

sjever.hr
09.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.