Now Reading:
Podrška mladim poduzetnicima: Ove godine novi korisnici u ivanečkom Poduzetničkom inkubatoru
Full Article 2 minutes read

Podrška mladim poduzetnicima: Ove godine novi korisnici u ivanečkom Poduzetničkom inkubatoru

Poduzetnički inkubator Ivanec s prvim danima nove 2023. godine dobio je nove stanare. Riječ je o dvije mlade poduzetničke tvrtke – LTS Montage i SM Consulting iz Ivanca.

Njihovim direktorima Tihomiru Jakopcui Silviji Željezić dobrodošlicu su poželjeli zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, direktorica Poslovne zone Ivanec Lana Labaš i resorna pročelnica Irena Kresonja. Riječ je o mladim poduzetnicima koji su se javili na poziv Grada Ivanca za prijem u Poduzetnički inkubator, čije pogodnosti mogu koristiti najmanje iduće tri godine.

Naime, Poduzetnički inkubator Ivanec uspješno funkcionira već tri godine i u tom razdoblju u potpunosti je ispunio svrhu za koju je osnovan, a to je da djeluje kao potporna institucija mladim poduzetnicima, koji tek pokreću posao ili su u početnoj fazi poslovanja te im se na taj način olakšava start u poduzetničke vode.

Grad to čini tako da im osigurava poslovni prostor (suvremene urede opremljene svim priključcima) koji u prvoj godini stanari koriste besplatno (plaćaju ga simboličnu 1 kunu). U drugoj i trećoj godini najam plaćaju 25%, odnosno 50% od pune cijene najma. Sve tri godine Grad poduzetnicima pokriva i sve režijske troškove. 

Poduzetnici za svoje poslovne aktivnosti mogu koristiti konferencijsku dvoranu i prateće prostore, a mogu računati i na svu potporu i konzalting od strane Poslovne zone Ivanec i Projektnog ureda za EU fondove.

sjever.hr/ivanec.hr
09.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.