Now Reading:
Grad Prelog u ovoj godini s 118 tisuća eura financira javne potrebe u sportu
Full Article 50 second read

Grad Prelog u ovoj godini s 118 tisuća eura financira javne potrebe u sportu

Zajednica sportskih udruga Grada Preloga raspisala je Javni natječaj za financiranje javnih potreba u sportu u 2023. godini.

Na natječaj se sa svojim projektima mogu javiti organizacije civilnog društva koje djeluju na području Grada Preloga u slijedećim prioritetnim područjima: redovna sportska djelatnost sportskih klubova i udruga, sportske manifestacije, prijevoz sportaša na sportska natjecanja.

Ukupna planirana vrijednost Javnog natječaja je 118.000 eura. Od ukupnog iznosa najveći dio, odnosno 100.000 eura bit će dodijeljeno klubovima i udrugama za njihovu redovnu sportsku aktivnost. Za sufinanciranje sportskih manifestacija Grad Prelog je predvidio iznos od 4000 eura, dok će se s 9000 eura pomoći klubovima i udrugama u prijevozu sportaša na natjecanja. Također, iznos od 5000 eura raspodijelit će se na troškove najma dvorana za treninge i sportska natjecanja.

Rok za podnošenje prijava projekata je zaključno do 27. siječanj ove godine, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na internetskoj stranici Grada Preloga.

www.sjever.hr
07.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.