Now Reading:
Lijepe vijesti! Odjelu pedijatrije čakovečke bolnice uručena vrijedna donacija Inner Wheel kluba Čakovec 
Full Article 1 minutes read

Lijepe vijesti! Odjelu pedijatrije čakovečke bolnice uručena vrijedna donacija Inner Wheel kluba Čakovec 

Odjel za pedijatriju Županijske bolnice Čakovec u četvrtak su posjetom i vrijednom donacijom razveselile članice Inner Wheel kluba Čakovec, predsjednica Tamara Turza -Bogdan, dopredsjednica Nevenka Vuković Varga te članice Vesna Kalšan i Ivana Golenko.

Uz raniju donaciju ukrasa za božićno drvce, predale su i donaciju dječjih ručnika, posteljine sa dječjim motivima te plahte sa gumicom. Uz to u donaciji su svoje mjesto našle i igračke, knjigice i slikovnice prikupljene tijekom humanitarne akcije “Stare knjige u nove ruke”, koje će se savršeno uklopiti u prostore obnovljene dnevne bolnice Odjela.

Materijalna vrijednost donacije je 1000 eura, a njihova otvorenost za nastavak dugogodišnje suradnje i pomoći Odjelu za pedijatriju je neprocjenjiva.

– Od srca zahvaljujemo na donaciji i veselimo se budućim akcijama. Puno osobnog i poslovnog uspjeha želimo svima uključenima u akciju. Inner Wheel klub Čakovec djeluje od 1999.g. i jedna od niti vodilja im je: “Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem…” (Cesare Cantu) – poručuju iz ŽB Čakovec.

www.sjever.hr
06.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.