Now Reading:
„Zbogom kuno, vladu bi najrađe gruno, pljuno” riječi su nove pjesme kontroverznog Trama 11 – poslušajte ju
Full Article 2 minutes read

„Zbogom kuno, vladu bi najrađe gruno, pljuno” riječi su nove pjesme kontroverznog Trama 11 – poslušajte ju

Kontroverzni Tram 11 objavio je novu pjesmu pod nazivom “Zbogom kuno”, a malo je reći da će njome ponovno zatresti domaću estradu, piše net.hr.

-Da mi kompa bude Mažuranić, frend Stjepan Radić, prijatelj Marulić, buraz Ante Starčević – započinje pjesma.

Refren pak glasi: “Zbogom kuno, od svih nas što mijenjamo runo, zbogom kuno, vladu bi najrađe gruno, pljuno, zbogom kuno znaš da te volimo puno, a-ha a-ha”. U tekstu se, naravno, spominju i „Bog i Hrvati”, a Tram 11 pjesmu zaključuje riječima „ovo nije oproštaj, vidimo se opet”.

Pjevaju i kako je euro „svodnik ružnih kurvi” te nastavljaju „bijelo je u surli, utrka ko će prvi upucat više kuna, ucrvani crvi pjene se na usta, urliču kuno umri, zbogom kuno, pali se respirator, u Savi pliva štakor, u saboru okupator…”.

Dečki iz Trama 11 još su u prosincu najavili da će objaviti pjesmu o kunama.

-Nakon dočeka Vatrenih otišli smo u studio i snimili pjesmu posvećenu kunama. Kako smo mi jedini koji su za sva vremena opjevali našu hrvatsku valutu pjesmom Hrvatski velikani, osjetili smo potrebu opjevati i ukidanje iste. Zbogom kuno, vidimo se opet. (…) Nema predaje! Sloboda govora – stoji u njihovoj objavi na Instagramu koju prenosi net.hr.

Video: YT Tram 11 / Foto: screenshot YT
www.sjever.hr / net.hr
05.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.