Now Reading:
U Opću bolnicu Zabok stigle vrijedne donacije – dva televizora za odjel ginekologije i prijeko potreban aparat za liječenje najmlađih
Full Article 2 minutes read

U Opću bolnicu Zabok stigle vrijedne donacije – dva televizora za odjel ginekologije i prijeko potreban aparat za liječenje najmlađih

U Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana u četvrtak su stigle dvije vrijedne donacije, dva televizora za Odjel ginekologije i porodništva koje je uručila tvrtka HON-ING iz Svetog Križa Začretje i monitor vitalnih funkcija za Odjel pedijatrije koju su predali članovi Moto kluba Zagorski orlovi, piše portal zip.com.hr.

Rajko Fureš, voditelj Odjela ginekologije i porodništva Opće bolnice Zabok zahvalio je tvrtki HON-ING na vrijednoj donaciji naglasivši kako će zahvaljujući njoj sve sobe na odjelu biti opremljene televizorima. Istaknuo je i kako im je želja i sve rađaonice opremiti s televizorima kako bi ženama boravak u rađaoni bio što ugodniji, a porod što ljepše iskustvo.

Iz tvrtke koja je uručila dva televizora vrijedna oko 1328 eura istaknuli su kako ove godine slave 30 godina, a ovom donacijom žele pomoći Odjelu porodništva uz želju da u županiji bude čim više djece i da rodilje što lakše prebrode porod.

A na Odjel pedijatrije stigao je monitor vitalnih funkcija vrijedan oko 1330 eura, na čemu je zahvalio voditelj odjela Boris Adašević.

-Ova donacija jako nam vrijedna jer je to uređaj koji koristimo svakodnevno i jako nam je važan u radu, pogotovo u ovim zimskim mjesecima kada imamo veliki broj hospitalizirane djece – naglasio je Adašević.

Predsjednik Moto kluba Zagorski orlovi Ivan Šalec naglasio je kako svake godine provode nekoliko humanitarnih akcija, a ova je samo jedna u nizu. Tako su i Klaićevoj bolnici donirali određene aparate potrebne za liječenje djece.

-Sada smo donirali aparat koji je djeci potreban i paketiće za djecu koji će se podijeliti na odjelu, pošto zbog epidemiološke situacije mi osobno ne smijemo ići – poručio je Šalec.

Ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina također je zahvalio svim donatorima.

-Moram reći da je tvrtka Hon-ing društveno odgovorna tvrtka i da ovo nije prva donacija koja je došla od njih u našu bolnicu i na tome im zahvaljujem. Nadam se da ćemo ovakvu suradnju nastaviti i u budućnosti – rekao je Vančina.

Dodao je i kako donacija koju su uručili Zagorski orlovi Odjelu pedijatrije jako dobro dođe, posebno u ovo vrijeme kada na odjel svakodnevno dolazi velik broj bolesne djece.

Foto: zip.com.hr
www.sjever.hr / zip.com.hr
05.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.