Now Reading:
Najveći telekomi u Hrvatskoj upozoravaju: Zbog uvođenja eura neke usluge neće raditi danima
Full Article 2 minutes read

Najveći telekomi u Hrvatskoj upozoravaju: Zbog uvođenja eura neke usluge neće raditi danima

Zbog prelaska na euro, korisnici usluga triju najvećih telekoma u Hrvatskoj u noći na Staru te u prvim danima u novoj godini neće imati pristup nekim telekom uslugama.

Iz Hrvatskog telekoma (HT) korisnike svoje mobilne mreže zadnjih par dana obavještavaju da će im radi konverzije cijena iz kuna u euro u razdoblju od 21 sat 31. prosinca 2022. do 23,59 sati 1. siječnja 2023. biti onemogućen pristup webshopu tog telekoma te aplikacijama i portalu Moj Telekom, piše Poslovni dnevnik.

Za to vrijeme neće se moći ni aktivirati opcije, uključujući i roaming, kao ni kupovati HT usluge niti nadoplatiti bon, ali kažu da će pozivi, poruke i internet raditi nesmetano.

Iz A1 Hrvatska obavijestili su da će zbog prelaska na euro u razdoblju od 31. prosinca 2022. u 21 sat do 3. siječnja 2023. u 23,59 sati biti ažuriranje A1 sustava.
Zbog toga ni korisnici A1 u tom vremenu neće moći kupovati na webshopu telekoma, niti aktivirati opcije roaminga te onih koje uključuju dodatni podatkovni promet i dr., kao ni pristupiti aplikaciji i portalu Moj A1, dok će mreža neometano raditi, donosi Poslovni dnevnik.

Telekom Telemach Hrvatska korisnike svoje mobilne mreže obavijestio je pak da će se zbog uvođenja eura u razdoblju od 31. prosinca 2022. do 6. siječnja 2023. odvijati nadogradnja sustava za Telemach pretplatnike.

sjever.hr/poslovni.hr
28.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.