Now Reading:
Još nemate planove za najluđu noć u godini? Pridružite se Varaždincima i gostima iz čak šest država i dočekajte Novu godinu na drugačiji način
Full Article 2 minutes read

Još nemate planove za najluđu noć u godini? Pridružite se Varaždincima i gostima iz čak šest država i dočekajte Novu godinu na drugačiji način

Nova godina kuca na vrata, no ako ste jedni od onih koji za najluđu noć u godini još uvijek nemaju planove, ne brinite – pridružite se Varaždincima i sudionicima iz čak šest država i budite dio vesele ekipe koja će u novu, 2023. godinu, utrčati.

Naime, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina poziva vas da se pridružite najdugovječnijoj varaždinskoj utrci koja je ujedno i jedna od rijetkih u svijetu. Riječ je o Novogodišnjoj utrci koja će i ove godine, u svom 44. Izdanju, startati 1. siječnja točno u ponoć s Trga kralja Tomislava.

Budući da je ruta kraća od 5 kilometara, u ovoj tradicionalnoj varaždinskoj utrci mogu sudjelovati svi građani, rekreativci, trkači, stari i mladi, neovisno o tome jesu li članovi nekog atletskog kluba i bave se trčanjem ili se jednostavno žele u njemu okušati.

Novogodišnja utrka održat će se u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina i Atletskog kluba „Sloboda” Varaždin te pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, a prijave su moguće do utorka, 27. prosinca do 23.59 sati na linku: https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/5276/prijava_na_utrku, a valjane su po uplati startnine koja će biti vidljiva najkasnije do srijede, 28. prosinca.

Startnina iznosi 105 kuna, odnosno 14 eura i uplaćuje se na račun Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Graberje 31, 42000 Varaždin, IBAN: HR3523600001502907846 Zagrebačka banka d.d., SWIFT (za uplate iz inozemstva): ZABAHR2X, model: 00 ili 99, poziv na broj: 01012023. Pod opis plaćanja potrebno je upisati ime i prezime sudionika, godinu rođenja i grad.

Organizator osigurava 500 startnih paketa koji uključuju startni broj, čip, elektronsko mjerenje vremena, dri-fit majicu dugih rukava, unikatnu finišersku medalju i poklon sponzora, a osigurane su i policijska pratnja te pratnja vozila hitne pomoći.

Za najbolje trkače tu su i vrijedne nagrade i to 300 eura za prvo mjesto, 200 za drugo i 100 za one koji završe na trećem mjestu. Vremenski limit za završiti utrku je 60 minuta, no očekuje se da će najbrži na cilj stići za manje od 15 minuta.

www.sjever.hr
27.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.