Now Reading:
Još niste obavili predblagdanski šoping? Trgovine na Badnjak zatvaraju vrata i mnoge neće raditi do utorka – informirajte se na vrijeme!
Full Article 3 minutes read

Još niste obavili predblagdanski šoping? Trgovine na Badnjak zatvaraju vrata i mnoge neće raditi do utorka – informirajte se na vrijeme!

Tradicionalno, ali zapravo i razumljivo s obzirom na užurbani tempo života i brojne obveze zaposlenih, mnogi su od nas predblagdansku kupnju “ostavili za zadnji čas”.

Nije to dobro, naravno, ali je dobro na vrijeme se informirati koje trgovine i do kada rade, odnosno do kada će (kad zatvore vrata) ostati zatvorene. prenosimo informacije koje je prikupio Tportal:

Konzumove trgovine pretežno će raditi prema posebnom radnom vremenu. Prodavaonice će biti zatvorene na Božić 25. prosinca i blagdan svetog Stjepana 26. prosinca, a na Badnjak 24. prosinca radit će po skraćenom radnom vremenu. Radno vrijeme prodavaonica možete pogledati ovdje. 

Lidlovi dućani radit će po blagdanskom radnom vremenu, slično konkurenciji, a do kada je otvoren vama najbliži Lidl, provjerite OVDJE.

Intersparovi hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj do petka 23. prosinca radit će produženo, do 22 sata. Na Badnjak će Intersparovi hipermarketi raditi skraćeno, do 17 sati. Skraćeno, do 16 sati, radit će Intersparovi hipermarketi u Arena centru u Zagrebu i u Mallu of Split. Sparovi supermarketi također će raditi skraćeno, do 16 ili 17 sati. Na sam Božić, u nedjelju 25. prosinca, Sparove i Intersparove trgovine bit će zatvorene. Na blagdan svetog Stjepana, u ponedjeljak 26. prosinca, radno vrijeme poslovnica također će biti prilagođeno i sve trgovine će raditi do 14 sati.

Plodine će na Badnjak raditi od 7 do 18 sati, na Božić će biti zatvorene, dok će na blagdan sv. Stjepana raditi prema nedjeljnom radnom vremenu.

Trgovine Kauflanda na Badnjak rade od 7 do 16 sati, a na Božić i svetog Stjepana ne rade. Za svoj grad/mjesto radno vrijeme Kauflanda možete provjeriti OVDJE.

Lumini shoping centar tijekom blagdana neće ostati potpuno zatvoren, osim trgovina, a detalje o radnom vremenu centra pogledajte OVDJE.

City Centri One radit će skraćeno na Badnjak, do 17 sati. Na Božić će sve trgovine biti zatvorene, a Interspar u sklopu trgovačkih centara otvara vrata u ponedjeljak 26. prosinca i radi od 8 do 14 sati. 

Westgate će na Badnjak biti otvoren u periodu od 10 do 17 sati, a iduća dva dana bit će zatvoren. 

Trgovine u Avenue Mallu u subotu 24. prosinca zatvaraju vrata u 18 sati i ostaju zatvorene do utorka, uz iznimku pojedinih kafića koji će proraditi već na sam Božić u popodnevnim satima. 

Trgovine u Arena centru na Badnjak se zatvaraju u 16 sati i ostaju zatvorene na Božić, no počinju raditi na svetog Stjepana već u osam ujutro, a zatvaraju se u 14 sati.

Šoping centri Supernova diljem zemlje na Badnjak će raditi od 9 do 18 sati, a u nedjelju i ponedjeljak bit će zatvoreni.  

sjever.hr/tportal.hr
23.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.